Ti mit szolnatok ha a kisfiatok szulinapjara a sogornotok meghivna egy egesz csaladot akiket nem is ismersz?
Figyelt kérdés
3 eves lesz a fiam.direkt mondtam hogy csak csalad senki mas.erre bejelenti a sogornom hogy o meghivta a baratnojet meg az egesz csaladjat a fiam szulinapjara.nagyon felidegesitettem magam.#yhtryt
2014. jún. 22. 14:05
1/12 anonim válasza:
Mondjuk nálunk ilyen nem fordulhatna elő, de ha mégis akkor simán megmondanám neki, hogy szóljon, hogy ne jöjjenek, mert kellemetlenebb lesz, ha az ajtóból fordítom őket vissza.
2/12 anonim válasza:
Ha nálunk lenne megtartva a születésnap, és én szervezném az egészet, akkor kiakadnék én is, nehogy már más döntse el, hogy hány emberre főzök, vagy hogy hány személyes tortát sütök/rendelek. De ha mondjuk a nagyszülőknél lenne, ahol ők fizetnek mindent, ők készítik a kaját, stb., akkor más lenne a helyzet, ott elnézném, ha mások is jelen vannak.
3/12 anonim válasza:
1. Hol lesz a szülinap tartva? A sógornőtöknél vagy nálatok?
Mert ha a sógornőtöknél, akkor igaz, hogy a fiad szülinapja lesz, de ha ő rendezi, náluk rendezi, akkor joga van azt hívni oda hozzájuk, akit akar. Mondjuk ehhez hozzáteszem, hogy én biztos nem tartanám ilyen esetben ott a gyerekem szülinapját.
2. Ha nálatok lesz tartva, akkor pedig ti határozzátok meg, hogy ki lesz hivatalos. És nyugodtan mond meg a sógornődnek, hogy szűk családi körben lesz megtartva a szülinap. Tehát ő jöhet, de a barátnője és a családja nem tartozik a ti családotokhoz, úgyhogy lesz szíves nem meghívni őket!
4/12 anonim válasza:
Azt hiszem, egy ilyen helyzet a szóbanforgó családtag/ok unintelligenciája miatt alakulhat ki. Nem Rád gondolok, Kérdező, hanem a sógornődre. Elég gázos húzás a részéről. Ilyen az én családomban sem fordulhatna elő.
5/12 A kérdező kommentje:
a helyze hogy most kulfoldon elunk anyosomekkal egy hazba de fizetunk berleti dijat vasarolunk itthonra.ez az elso amikor a fiam szulinapjan egyutt vagyunk.marmint ugy hogy ok ott lesznek a fiam szulinapjan.direkt mondtam hogy ki jon es mondtam hogy senki mast nem akarok.erre ma kozli sogornom hogy jon a baratnoje es az egesz csaladja.akik nem is tudnak magyarul en mi meg az o nylevukon nem.
2014. jún. 22. 14:25
6/12 A kérdező kommentje:
de gondolkozok rajta hogy inkabb nem is tartom itthon a gyerek szulinapjat hanem 3an elmegyunk valahova a fiammal.nem hiszem hogy a keresemet nem lehet tiszteletbe tartani
2014. jún. 22. 14:25
7/12 anonim válasza:
1-es vagyok. Én ebben az esetben is tartom magam ahhoz, amit írtam.
8/12 A kérdező kommentje:
en is igy gondolom.........
2014. jún. 22. 14:28
9/12 anonim válasza:
Végül is az ő otthonába hívták meg nem? Ti is vendégek vagytok ott?
10/12 A kérdező kommentje:
nem itt lakunk,berleti dijat fizetunk.vegulis egyut bereljuk a hazat mert kozosen fizetjuk
2014. jún. 22. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!