Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti mit szolnatok ha a kisfiato...

Ti mit szolnatok ha a kisfiatok szulinapjara a sogornotok meghivna egy egesz csaladot akiket nem is ismersz?

Figyelt kérdés
3 eves lesz a fiam.direkt mondtam hogy csak csalad senki mas.erre bejelenti a sogornom hogy o meghivta a baratnojet meg az egesz csaladjat a fiam szulinapjara.nagyon felidegesitettem magam.

#yhtryt
2014. jún. 22. 14:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk nálunk ilyen nem fordulhatna elő, de ha mégis akkor simán megmondanám neki, hogy szóljon, hogy ne jöjjenek, mert kellemetlenebb lesz, ha az ajtóból fordítom őket vissza.
2014. jún. 22. 14:10
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nálunk lenne megtartva a születésnap, és én szervezném az egészet, akkor kiakadnék én is, nehogy már más döntse el, hogy hány emberre főzök, vagy hogy hány személyes tortát sütök/rendelek. De ha mondjuk a nagyszülőknél lenne, ahol ők fizetnek mindent, ők készítik a kaját, stb., akkor más lenne a helyzet, ott elnézném, ha mások is jelen vannak.
2014. jún. 22. 14:10
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

1. Hol lesz a szülinap tartva? A sógornőtöknél vagy nálatok?

Mert ha a sógornőtöknél, akkor igaz, hogy a fiad szülinapja lesz, de ha ő rendezi, náluk rendezi, akkor joga van azt hívni oda hozzájuk, akit akar. Mondjuk ehhez hozzáteszem, hogy én biztos nem tartanám ilyen esetben ott a gyerekem szülinapját.

2. Ha nálatok lesz tartva, akkor pedig ti határozzátok meg, hogy ki lesz hivatalos. És nyugodtan mond meg a sógornődnek, hogy szűk családi körben lesz megtartva a szülinap. Tehát ő jöhet, de a barátnője és a családja nem tartozik a ti családotokhoz, úgyhogy lesz szíves nem meghívni őket!

2014. jún. 22. 14:13
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem, egy ilyen helyzet a szóbanforgó családtag/ok unintelligenciája miatt alakulhat ki. Nem Rád gondolok, Kérdező, hanem a sógornődre. Elég gázos húzás a részéről. Ilyen az én családomban sem fordulhatna elő.
2014. jún. 22. 14:14
 5/12 A kérdező kommentje:
a helyze hogy most kulfoldon elunk anyosomekkal egy hazba de fizetunk berleti dijat vasarolunk itthonra.ez az elso amikor a fiam szulinapjan egyutt vagyunk.marmint ugy hogy ok ott lesznek a fiam szulinapjan.direkt mondtam hogy ki jon es mondtam hogy senki mast nem akarok.erre ma kozli sogornom hogy jon a baratnoje es az egesz csaladja.akik nem is tudnak magyarul en mi meg az o nylevukon nem.
2014. jún. 22. 14:25
 6/12 A kérdező kommentje:
de gondolkozok rajta hogy inkabb nem is tartom itthon a gyerek szulinapjat hanem 3an elmegyunk valahova a fiammal.nem hiszem hogy a keresemet nem lehet tiszteletbe tartani
2014. jún. 22. 14:25
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok. Én ebben az esetben is tartom magam ahhoz, amit írtam.
2014. jún. 22. 14:28
 8/12 A kérdező kommentje:
en is igy gondolom.........
2014. jún. 22. 14:28
 9/12 anonim ***** válasza:
Végül is az ő otthonába hívták meg nem? Ti is vendégek vagytok ott?
2014. jún. 22. 14:51
 10/12 A kérdező kommentje:
nem itt lakunk,berleti dijat fizetunk.vegulis egyut bereljuk a hazat mert kozosen fizetjuk
2014. jún. 22. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!