Mit lehet egy 5 eves, "csajos" kislanynak ajandekozni szulinapjara? Mivel jatszik manapsag egy 5 eves kislany? Mi erdekelheti?
Szia!
Szerintem a gyöngyök és egyéb „ékszernek valók” mindig jók lehetnek.
Persze bizonyára egy távirányítós Csingilingnek is biztos örülne, de az azért húzósabb árkategória.
Mesekönyv, színezők, gyurma, szép mintás labda, puzzle, egyszerűbb társasjáték, mozaik kirakók, memory.
Vagy kérdezd meg a szülőket. Mi is mindig súgunk a rokonoknak.
Az én öt éves kislányom imád playmobilozni, azt bármilyen alkalomra vehetünk neki, mindig örül neki.
Ezen kívül jöhet még a legó, baba. Szerencsére még mindig nem barbiezik, bár kapott már tesóméktól, de még mindig a babás babákkal játszik. Esetleg a kis gumiruhás, öltöztetős kis babákkal.....mindjárt eszembe jut a neve.....Polly Pocket. Bár nekem annyira nem tetszenek, de a torz, óriás szemű macska, meg kislány, meg póni meg nem tudom milyen figuráknál azért sokkal jobb!!!! Még a barbienál is.
Legutóbb egy katicás hátizsákot kapott, annak is nagyon örült, minden hosszabb útra visszük magunkkal, elemózsiát, játékot hoz benne.
Koszonom!
Vegul gyongyfuzo keszletet(fabol, fagyongyokkel) meg egy rozsaszin, barbibabas karorat vettem neki( idokozben az anyukaja sugta a karorat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!