Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti mit szólnátok, ha baleset...

Ti mit szólnátok, ha baleset érné a gyereketeket, és anyós nem szólna azonnal?

Figyelt kérdés

Egy társasházban élünk anyósomékkal.Ők az első,mi a második emeleten.A lányunk napi 1 órát tölt lent náluk.Ilyenkor én veszek egy jó fürdőt,takarítok,vasalok,vagy a férjemmel elmegyünk sétálunk,beülünk valahova stb.De ezt persze előre mondjuk,ha nem leszünk itthon.

Ma az történt,hogy lent játszott a lányunk,és véletlenül úgy esett,hogy a dömper szélének,ami kivágta a szemhéját,vérzett neki,belilult stb.

Sírt is,anyós megvigasztalta és játszott tovább.

Mikor lementem érte,akkor mondta,hogy mi történt.

Csúnya volt a seb,belealvadt a vér,tiszta lila volt,de ezen kivűl más nem,játszott a drágám szépen.

Ti haragudnátok amiatt,mert az anyós nem szólt egyből,és nem hozta fel a gyereket?Levinnétek máskor is?

17 hónapos a kislány amugy.

2014. jún. 6. 20:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%
19 hónapos fiam van, vele is előfordult több puklival járó baleset. Én személy szerint nem akadnék ki a dolgon. Nem kötött ki a kórházban, egy véletlen baleset történt. Nem várnám el, higy felhívjon, ha a gyereknek sikerült megnyugodnia és nincs nagy baj.
2014. jún. 6. 20:37
 2/14 anonim ***** válasza:
91%
Hát én elszoktam mondani, hogy ha bármi történik szóljanak, ha más vigyáz a gyerekemre. Nyilván nem egy karcolásra gondolok, de ez azért egy kicsit komolyabb. Szólhatott volna anyósod. A fiam 2 évesen kórházba került apósom hülyesége miatt, és nem szóltak, csak akkor tudtam meg, mikor mentem a gyerekért (pár órát volt náluk). Hát én utána egy ideig nem vittem a gyereket, de mondom nálunk kicsit komolyabb dologról volt szó.
2014. jún. 6. 20:37
 3/14 anonim ***** válasza:
96%
ez szerintem nem olyan vészes dolog, azt írod, hogy utána játszott a gyerek, semmi komoly nem történt. Persze, hogy levinném ettől még
2014. jún. 6. 20:39
 4/14 anonim ***** válasza:
96%

Nem szólnék, ez nálad is megeshetett volna.

Örüljünk neki hogy segít az anyós, vihyáz a gyerekre. Én 5 éve nem voltam a férjemmel kettesben sétálni...

2014. jún. 6. 20:40
 5/14 anonim ***** válasza:
96%
Ez veled nem fordulhatott volna elő?? Lesz még ilyen több is.Én megköszönném,hogy hagyott békén pihenni.Semmi nagy dolog nem történt.
2014. jún. 6. 20:43
 6/14 A kérdező kommentje:

Nem kell leharapni a fejem!Én se csináltam belőle ügyet!

Viszont a férjem igen,ő orvos,és szerinte azonnal fel kellett volna hoznia,kitisztítani a sebet,ha szükséges kórházba vinni,összevarrni.Velem vitázott,hogy felelőtlenek vagyunk,és az anyja is.

2014. jún. 6. 20:46
 7/14 anonim ***** válasza:
92%

Megemlítettem volna annyit ha legközelebb ilyen történik akkor szóljon mindjárt, mivel tudhatja h a fia orvos így majd ő eldönti mindenről mi legyen. Ennyit elmondanék neki és kész. Meg a férjednek is mond meg h beszéltél anyóssal erről, legközelebb ha ilyesmi történik egyből szól, megegyeztetek.

Persze h bíznám továbbra is rá. :) Nem lehet a fenekükbe taposni minden pillanatban, elesnek, ilyenek a gyerekek! :)

2014. jún. 6. 20:56
 8/14 anonim ***** válasza:
54%
Persze előfordulhatott volna bárkivel, attól még szólhatott volna.
2014. jún. 6. 21:04
 9/14 anonim ***** válasza:
68%
A fiam is 17 hónapos, és ma lejött 3 fok lépcsőt a motorjával. Nem számítottunk rá, mert viszonylag óvatos típus, nem csinált még ilyet. Kövön landolt, rajta a motor. Homloka felhorzsolódott, meg bedagadt, illetve a kis hátát is megütötte. Sírt, de fél perc után azért, hogy tegyem már le, had motorozzon tovább, majd röhögve elrobogott. Anyós helyében szóltam volna, hogy ti dönthessetek, de a fiamból kiindulva, nem volt oka felvinni a lakásba őt.
2014. jún. 6. 21:49
 10/14 anonim ***** válasza:
52%
Az en ferjem is orvos, es tortent velunk is hasonlo, de nalunk szoltak is anyosomek neki azonnal, hogy mi legyen. Elesett, az alla befektedett es lett rajta egy gigantikus pukli. A ferjem megnyugtatta oket, kert par dolgot, amit anyosomek ellenoriztek, es slussz. Nem hiszem, hogy nem vinnem a helyedben, fokent, hogy egy-egy orarol van szo, de kerd meg, hogy legkozelebb szoljon, ha valami ilyesmi tortenik.
2014. jún. 6. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!