Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Durva feltevés, de te mit tennél?

Durva feltevés, de te mit tennél?

Figyelt kérdés

tegyük fel,3 éves gyerkőcöd szüleiddel ment nyaralni,de

baleset éri és meghal, (csak példa) !!

meg tudnád bocsátani a szüleidnek és magadnak hogy nem vigyáztak rá vagy elengedtek velük,vagy

egyáltalán hogy lehet ezt túlélni,felfogni mondani rá valamit?

2013. aug. 17. 22:34
 1/6 anonim ***** válasza:
66%

Nem hiszem, hogy elakarnák vinni, elég idősek már így nekik elég nehéz nap lenne.

Embernek sok mindent túl kell élnie, főleg ha van több gyereke is, értük.

2013. aug. 17. 22:36
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
Őszintén nem tudom, mit tennék, de belegondolni is rossz, mennyi minden rossz történhet velünk bárhol, bármikor. De nem szívesen engedném el mással, az biztos, nem tudom, ez még változni fog-e, amíg bizonyos kort el nem ér.
2013. aug. 17. 22:47
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
Igazság szerint akkor is történhet vele bármi amikor velem van, rettegésben meg azért nem élhetünk.
2013. aug. 17. 22:51
 4/6 anonim ***** válasza:
90%

Ha a szüleim hibájából történt a baleset, akkor természetesen haragudnék rájuk.

Ha véletlen,akkor nem.

Én már sokszor gondoltam erre, mert a szüleim sokszor elviszik a gyereket kirándulni.

De hülyék ezek a gondolatok.

Ne gondolj ilyenekre, nem jó

2013. aug. 17. 23:05
 5/6 anonim ***** válasza:
61%
Én egy 3 évest nem engedném el egyedül velük. Persze megyünk együtt nyaralni a nagyszülőkkel tehát nem az van, hogy nem lehetnek vele, de mi is jóban vagyunk miért ne mehetnének ...
2013. aug. 17. 23:34
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Az én kislányom még csak 15 hónapos, de már hasonló megfordult a fejembe. Az én szüleim nem élnek, a húgom vitte el már néhányszor hétvégére (nem nyaralni, csak hozzájuk). Attól tartok, hogy sem a tesómnak, sem magamnak nem tudnám megbocsájtani, hiába tudnám ésszel, hogy senki nem tehet róla.
2013. aug. 22. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!