Durva feltevés, de te mit tennél?
Figyelt kérdés
tegyük fel,3 éves gyerkőcöd szüleiddel ment nyaralni,de
baleset éri és meghal, (csak példa) !!
meg tudnád bocsátani a szüleidnek és magadnak hogy nem vigyáztak rá vagy elengedtek velük,vagy
egyáltalán hogy lehet ezt túlélni,felfogni mondani rá valamit?
2013. aug. 17. 22:34
1/6 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy elakarnák vinni, elég idősek már így nekik elég nehéz nap lenne.
Embernek sok mindent túl kell élnie, főleg ha van több gyereke is, értük.
2/6 anonim válasza:
Őszintén nem tudom, mit tennék, de belegondolni is rossz, mennyi minden rossz történhet velünk bárhol, bármikor. De nem szívesen engedném el mással, az biztos, nem tudom, ez még változni fog-e, amíg bizonyos kort el nem ér.
3/6 anonim válasza:
Igazság szerint akkor is történhet vele bármi amikor velem van, rettegésben meg azért nem élhetünk.
4/6 anonim válasza:
Ha a szüleim hibájából történt a baleset, akkor természetesen haragudnék rájuk.
Ha véletlen,akkor nem.
Én már sokszor gondoltam erre, mert a szüleim sokszor elviszik a gyereket kirándulni.
De hülyék ezek a gondolatok.
Ne gondolj ilyenekre, nem jó
5/6 anonim válasza:
Én egy 3 évest nem engedném el egyedül velük. Persze megyünk együtt nyaralni a nagyszülőkkel tehát nem az van, hogy nem lehetnek vele, de mi is jóban vagyunk miért ne mehetnének ...
6/6 anonim válasza:
Az én kislányom még csak 15 hónapos, de már hasonló megfordult a fejembe. Az én szüleim nem élnek, a húgom vitte el már néhányszor hétvégére (nem nyaralni, csak hozzájuk). Attól tartok, hogy sem a tesómnak, sem magamnak nem tudnám megbocsájtani, hiába tudnám ésszel, hogy senki nem tehet róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!