Szerintetek? Ez csak egy feltevés?
Figyelt kérdés
Kérlek ne nézzetek hülyének csak megkérdem ha az utolsó 2 hétben elkezdeném a mellszivást (valahogy beindítani a tejtermelést) vajon sikerülhetne?2012. júl. 24. 16:49
1/7 anonim válasza:
Ne kezdd el, mert a mellek ingerlése beindíthatja idő előtt a szülést. A baba bőven jól fogja csinálni, majd ő beindítja. Vagy ha akarod, akkor vidd a szívót a kórházba és szülés után már fejhetsz is.
2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm
2012. júl. 24. 16:55
3/7 anonim válasza:
És azért se kezd el,mert az előtej a legfontosabb táplálék a picinek!!!Ebben olyan koncentráltan van benne minden,hogy nagyon fontos,hogy ezt magához vehesse.Ha ne adj' Isten még nem is fogsz tudni szoptatni,de ezt mindenképpen ki kellene,hogy szopizza.
4/7 A kérdező kommentje:
elsö babumnál 3 hónapig tudtam szoptatni s most szeretném ah lenne böségesen tejem csak azért kérdeztem
2012. júl. 24. 16:56
5/7 anonim válasza:
annyit tehetsz,h viszel mellszívót a korházba és 1.szopitól máris fejed ami még benne van. én is úgy voltam mint te nekem ezt ajánlották,és h már a korházban kezdjem inni a szopiteát
6/7 anonim válasza:
Ha hiszed, ha nem, nekem egész terhesség alatt egy csepp előtejem sem volt, még a szülés előtti napokban sem, császáros voltam, csütörtök éjjel született a kisfiam és vasárnap reggel már szoptattam és még szopizás után egy csomó tejet kifejtem, szóval szerintem nem kell ezt csinálnod. Egyél táplálóan és igyál bőségesen, a többi meg majd jön magától.:)
7/7 anonim válasza:
egy ismerősöm otthon szülést tervezett, de nem akart jönni a baba, túlhordta és a bába mellszívózta a cicijét, hogy hátha attól beindul a szülés (neki nem indult be, de van ilyen hatása)
egyébként azt én sem értem, hogy a kolosztrum (előtej) nagyon fontos a babának, és ha már előtte szívják a cicit, akkor az nem vész el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!