Ez csak fel feltevés, de kiváncsi lennék rá, hogy ez hogyan működik?
Van egy 18éves lány. Májusban fog érettségizni. Akkor lesz úgy 5hónapos terhes. A bizottság hogyan reagálna szerintetek, ha egy terhes tini állna előttük? Kedvesebbek, segitőkészebbek lennének? Esetleg járna valamilyen "plusz pont"? Esetleg volt már valaki ilyen helyzetben? Elmesélné, hogy mi volt?
Félreértés ne essék, nem vagyok terhes, csak ez igy eszembe jutott hogy hogyan működik ez ilyenkor.
Köszi.
Érettségin a saját tanáradnak felelsz, az érettségi elnök csak felügyeli a vizsgát, hogy ne legyen csalás stb, de ő nem osztályoz, semmit nem csinál.
Így az, hogy mennyire tolerálják vagy nem tolerálják a lánynak a terhességét a tanárokon múlik. Őket pedig már a vizsga előtt is ismeri és ők sem a vizsgán szembesülnek a lány várandóságával.
Estiseknél ez más. Ott hozzá vannak szokva a látványhoz.
A nappalis gimis lányokat szokták megszólni ha terhesek, ezért is érdekes a kérdés.
Szeritnem 50-50
Biztos lenne, aki jobban figyelne a lányra, de biztos lenne olyan is, aki elítélné és azért is "bunkózna".
Én jártam fősulira, vizsgáztam terhesen, nem igazán kaptam megkülönböztető bánásmódot, bár ott már nem ritka a terhesség...
Mindkét évben az államvizsga időpontja estet úgy, hogy szülés kiírására-nem is mertem bevállalni veszélyeztett terhesen, de kíváncsi lettem volna, mi történik, ha ott folyik el a magzatvizem:)
Amúgy egy 5 hós terhesség még nem látszik általában annyira, hogy ne lehetne elrejteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!