Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti mit szólnátok, ha baleset...

Ti mit szólnátok, ha baleset érné a gyereketeket, és anyós nem szólna azonnal?

Figyelt kérdés

Egy társasházban élünk anyósomékkal.Ők az első,mi a második emeleten.A lányunk napi 1 órát tölt lent náluk.Ilyenkor én veszek egy jó fürdőt,takarítok,vasalok,vagy a férjemmel elmegyünk sétálunk,beülünk valahova stb.De ezt persze előre mondjuk,ha nem leszünk itthon.

Ma az történt,hogy lent játszott a lányunk,és véletlenül úgy esett,hogy a dömper szélének,ami kivágta a szemhéját,vérzett neki,belilult stb.

Sírt is,anyós megvigasztalta és játszott tovább.

Mikor lementem érte,akkor mondta,hogy mi történt.

Csúnya volt a seb,belealvadt a vér,tiszta lila volt,de ezen kivűl más nem,játszott a drágám szépen.

Ti haragudnátok amiatt,mert az anyós nem szólt egyből,és nem hozta fel a gyereket?Levinnétek máskor is?

17 hónapos a kislány amugy.

2014. jún. 6. 20:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
A fiamat a múltkor apukámék elvitték az állatkertbe. Az állatsimogatóban nekiment a kecske (nem tudom miért tesznek be agresszív állatot) és felrepedt a szája, vérzett. Sírt, megnyugtatták, mentek tovább. Mikor hazahozták elmesélték mi volt. Nem csináltunk belőle ügyet, szerintem a férjednek sem kellene. Ne haragudj, de az meg egyenesen ostobaság, hogy ilyen miatt ne vigyétek le a nagymamához máskor.
2014. jún. 7. 06:54
 12/14 anonim ***** válasza:
Akkor hívd fel néha amíg elvan anyóst, aztán kész.
2014. jún. 7. 11:22
 13/14 anonim ***** válasza:

Ilyen pitiáner baleset számtalanszor előfordul egy gyerek életében. Semmi szükség ebből túl nagy ügyet csinálni, el kell látni a sebet és játszhat tovább. Ha anyós el tudja látni, akkor miért szólna minden esés miatt?! Felnőtt ember, ha megbízható, (ezért merem rá bízni a gyerkekt), akkor tudja, mikor kell orvoshoz vinni a gyereket. Ha ez áll fenn, akkor meg úgy is szól.

Ne csinálj bolhából elefántot, semmi értelme.

2014. jún. 7. 14:38
 14/14 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Az én szüleim is orvosok, gyerekként velem is történt baleset, amikor más vigyázott rám. Soha nem csináltak ügyet belőle. Feltették az alap kérdéseket(hányinger, aluszékonyság, stb), aztán ennyi.
2014. jún. 7. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!