Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2éves kislányom állandóan...

2éves kislányom állandóan levetkőzik itthon meztelenre. Ha felöltöztetem sír, és utána megint levetkőzik. Még a bugyit se viseli el. Mit csináljak? Hagyjam meztelenkedni?

Figyelt kérdés
2010. febr. 12. 17:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én bölcsibe dolgozom és vannak olyan kisgyerekek akiknek eljön egy ilyen korszak és akkor vetkőznek. Volt egy kislány nyáron a homokozóba ha fél percig nem figyeltem rá már nem volt rajt ruha :) Inkább a lányokra jellemzőbb ez, de igazából nem tudom, hogy mért csinálják, lehet hogy zavarja őket ruha vagy csak tetszik nekik, hogy meztelenkedhetnek. Kicsit hagyd had vetközzön utána öltözzetek fel együtt és közbe mondogasd neki, hogy megfázik, beteg lesz.... Türelem kell hozzá és szép lassan el fogja ezt hagyni.
2010. febr. 12. 21:51
 12/17 anonim ***** válasza:
83%
Ha meleg a lakás, fürdés előtt és után, egy kicsit hagyd meztelenkedni. De nappal mondd neki, hogy megfázik, és a punciját sem illik más előtt mutogatni.
2010. febr. 13. 07:35
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
nálunk maci van felöltöztetve( body, mellény) és ha nem akar felöltözni akkor megnézzük hogy a macinak még bundája is van, máténak meg nincs szóval neki még jobban fel kell öltözni hogy meg ne fázzon- nálunk ez egy hete bejött- a folytatást meg majd meglátjuk
2010. febr. 13. 12:41
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem valószínűleg tetszik neki, hogy tud egyedül vetkőzni.

Próbáld ki egyszer, hogy ráhagyod a dolgot, tégy úgy, mintha nem is vennéd észre. Persze jól fűts be, hogy ne fázzon meg. Szerintem hamar megunja, vagy elkezdene kicsit fázni... :)

2010. febr. 13. 14:08
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket.Szoktam hagyni meztelenkedni,de még nem unja.Sajnos a fűtést nem tudom magasabbra rakni,mert panelba lakunk,és távfűtés van.

Tegnap kantáros nacit kapott,azt nem vette le.

Remélem hamar elmúlik ez a dolog.

2010. febr. 15. 10:35
 16/17 anonim ***** válasza:
69%
Ha megmarad a jószokása és jó alakja lesz akkor még kereshet is vele. :)
2010. febr. 15. 16:49
 17/17 anonim válasza:
49%
En pofan vagnam...aztan ha megint levetkozik akkor orrba vagnam arra csak megjon az esze..
2014. jún. 17. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!