Babám 12hetes, ebben az időben rettegek attól, hogy beteg lesz. Mit tegyek, hogy ne aggódjak ennyire? Azonkívül hogy felöltöztetem?
ne aggódj ennyire én is agyonaaggódtam magam feleslegesen
márciusi babóca volt, hósesében született a leányzóm és mire hazajöttünk sütött a nap
nem kell agyonöltöztetni hűvösebben jobban elvan a baba mintha IZZADNA a betegségektől úgyse tudod megvédeni
kap majd védőoltást meg ha szoptatod és egészséges nem lesz ő beteg csak nyugi
bár mi tápszeresek voltunk, nincs semmi baja
csak nyugi
Ez természetes. Azért van, mert a pici babáknak még nem tökéletes a vérkeringésük. Ne alapozz a kezének és a lábának a hidegségére. Mindig a tarkóját nézd! Ha nyirkos, nedves, akkor melege van és izzad. Ilyenkor azonnal öltöztesd át, adj rá száraz ruhát, mert pont attól tud megfázni, hogy rajta van a nyirkos, átizzadt ruhája.
Ha száraznak, de hűvösnek érzed a tarkóját, akkor fázik, és rá kell adni még egy réteg ruhát.
Akkor tökéletes, ha szimplán melegnek érzed a tarkóját. Akkor se nem fázik, se pedig melege nincs.
Ne félj:)
legyél vele minél többet a levegőn, az a legjobb immunerősítő, és majd nem fog minden szellőtől ágynak dőlni!
Ne öltöztesd, ne bugyoláld agyon a sétákhoz sem! 1 réteggel több legyen a babán, mint rajtad és az úgy pont jó!
Minkét fiammal rengeteget levegőztünk, nemis betegesek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!