Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2éves kislányom állandóan...

2éves kislányom állandóan levetkőzik itthon meztelenre. Ha felöltöztetem sír, és utána megint levetkőzik. Még a bugyit se viseli el. Mit csináljak? Hagyjam meztelenkedni?

Figyelt kérdés
2010. febr. 12. 17:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%

Próbálj meg az öltöztetés után játszani vele,hátha leköti a figyelmét.

Én is engedem 1-2 percig meztelenkedni, de mégis csak tél van, inkább legyen rajta ruha,és nem is jó ha megszokja,hogy meztelenül mászkál.Hiszen ha viszed valahova csak kell a ruha:)

2010. febr. 12. 18:03
 2/17 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem semmiképpen se hagyd rá,mert lassan oviba megy,ott meg mégsem lehet meztelenül...
2010. febr. 12. 18:04
 3/17 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem hagyd meztelenkedni, úgy lesz egészséges a bőre..

Az ovival meg ráérsz..

Nyilván azért vetkőzik le mert érzékeny a bőre és szúrja a ruha vagy dörzsöli...

2010. febr. 12. 18:14
 4/17 A kérdező kommentje:

Ha elterelem a figyelmét,akkor el van ruhába,de amint egyedül marad a szobájába,vetkőzik.

Vagy mesét nézünk,egyszer csak átfut a szobájába és pucéran jön vissza,és nevet.

Már nem tudom hogy mondjam neki hogy nem szabad levetkőzni.

Pár hete kezdte ezt a vetkőzést.

2010. febr. 12. 18:15
 5/17 anonim ***** válasza:
68%

...

Nincs ötletem, talán feszegeti a határokat??

Lehet hogy azért csinálja mert tiltod és kiváncsi hogy mi lesz ha nem fogad szót..

Próbáld meg nem tiltani, vagy ha ruha van rajta akkor is vetkőztesd le vagy nem tudom...

2010. febr. 12. 18:18
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

akkor nem a ruhával van baj...ne engedd neki, nincs már olyan messze az az ovi ...meg ha nem padlófűtés van, meg is fázhat mezítláb, hiába meleg a levegő a lakásban.

szóval tipp: valószínű azért csinálja, mert látja hogy téged zavar, és így "cukkol" add tudtára, hogy nem tetszik Neked, de a továbbiakban ne foglalkozz vele. ha senkit nem érdekel, rá fog jönni, hogy mégiscsak jobb, amikor figyelsz rá.

2010. febr. 12. 18:19
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Jár bölcsibe? Mert a fiam is elkezdte ezt, mert az oviban az egyik fiú mindig levetkőzik az alváshoz, csak kicsit jobban :)
2010. febr. 12. 18:30
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki, hogy pár alkalommal egyáltalán nem veszel tudomást arról, hogy levetkőzött, mintha észre sem vennéd :)
2010. febr. 12. 20:40
 9/17 anonim ***** válasza:
91%
Az unokahúgom pont ilyen volt. Egyszerűen nem bírta elviselni magán a ruhát. Még anyuéknál is az volt az első amikor jöttek, hogy hámozta le magáról a ruhákat. De azért ott a bugyi meg a póló rajta maradt, de emlékszem, hogy mindig alkudozni kellett, hogy még mit vehet le. Ők panelban laktak ahol jó meleg volt, sose volt megfázva. Egy idő után leszokott róla, az oviban pedig egyáltalán nem csinálta. Az egy más közeg, ott szerintem nem "mert" levetkőzni.
2010. febr. 12. 21:11
 10/17 anonim ***** válasza:
80%
:))))))))Ugyanezzel küzdünk/küzdöttünk.A lányom is 2 évesen kezdte ezt a vetkőzősdit,és ha egy fél pillanatra nem figyeltünk,máris pucér.Pedig több réteg ruha van itthon rajta,mivel hideg van.És baromira elégedett magával,ha sikerül kijátszani minket,vigyorog :))Most 26 hónapos,és már csitulnak a dolgok,most már csak a hajnali vetkőzés van porondon,de megoldjuk,hogy egy szűk pólót húzunk a pizsijére,ami egyberészes pizsi,és az itthoni mamuszt veszi le előszeretettel.Blogokban is olvastam róla másnál,ugyanígy 2 évesen pucérkodtak,szóval nem egyedi az eseted!Fel a fejjel,lassan kinövi,addig meg kitartás :))
2010. febr. 12. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!