2éves kislányom állandóan levetkőzik itthon meztelenre. Ha felöltöztetem sír, és utána megint levetkőzik. Még a bugyit se viseli el. Mit csináljak? Hagyjam meztelenkedni?
Próbálj meg az öltöztetés után játszani vele,hátha leköti a figyelmét.
Én is engedem 1-2 percig meztelenkedni, de mégis csak tél van, inkább legyen rajta ruha,és nem is jó ha megszokja,hogy meztelenül mászkál.Hiszen ha viszed valahova csak kell a ruha:)
Szerintem hagyd meztelenkedni, úgy lesz egészséges a bőre..
Az ovival meg ráérsz..
Nyilván azért vetkőzik le mert érzékeny a bőre és szúrja a ruha vagy dörzsöli...
Ha elterelem a figyelmét,akkor el van ruhába,de amint egyedül marad a szobájába,vetkőzik.
Vagy mesét nézünk,egyszer csak átfut a szobájába és pucéran jön vissza,és nevet.
Már nem tudom hogy mondjam neki hogy nem szabad levetkőzni.
Pár hete kezdte ezt a vetkőzést.
...
Nincs ötletem, talán feszegeti a határokat??
Lehet hogy azért csinálja mert tiltod és kiváncsi hogy mi lesz ha nem fogad szót..
Próbáld meg nem tiltani, vagy ha ruha van rajta akkor is vetkőztesd le vagy nem tudom...
akkor nem a ruhával van baj...ne engedd neki, nincs már olyan messze az az ovi ...meg ha nem padlófűtés van, meg is fázhat mezítláb, hiába meleg a levegő a lakásban.
szóval tipp: valószínű azért csinálja, mert látja hogy téged zavar, és így "cukkol" add tudtára, hogy nem tetszik Neked, de a továbbiakban ne foglalkozz vele. ha senkit nem érdekel, rá fog jönni, hogy mégiscsak jobb, amikor figyelsz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!