18. hónapos kisgyereknek milyen ételt csomagolnátok egy 5 órás autós útra?
Amikor mi 6 óràs útra indultunk vele, a következőket csomagoltam:
Baby joghurtot (amit nem kell hűtőben tartani , müllerben vettem)
Kinder tejszeletet
Banànt
Kölesgolyót
Sajtos pogàcsàt ( imàdja azt a pici hàzi sajtosat amit a zalaco-ban lehet kapni)
16 hós kisfiúnkkal mentünk nyáron külföldre, 10 órás autóút volt.
Én műanyag dobozba raktam szeletelt kenyérből, szalámiból felkockázott szendvicset amit simán csak adogattam neki útközben, kockázott barackot raktam még, te rakhatsz banánt-mandarint-almát, én vittem még kekszet (jelenleg a jóreggelt kekszet eszi meg a kisfiam) meg pufit. Természetesen a nasikat csak a szendvics után kapta.
Ja és a szendvicshez paradicsomot szintén falatokra vágva vittem dobozban.
Az előttem szólókhoz szeretnék még hozzáírni. Mindig olyan bébiételt vittünk (hiába eszik szilárdat már, de ezt mindig megette) ami húsos-gyümölcsös és nem kell melegíteni.
Főleg télen, de bármikor autóútnál pluszként csomagolnék ételt, innivalót, pelust mert bármi történhet (lerobbantok, dugó lehet) és ott vagy az országút közepén ahol nem tudsz boltba beszaladni. Télen az autóban mindig van egy csomag kaja a családnak (konzerv,nasi,innivaló) - Bakonyban lakunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!