4 éves gyerekkel vállalható egy 16 órás vonatút?
Figyelt kérdés
Délután indulna, másnap délelőtt érkezne.2014. jún. 15. 15:10
1/6 anonim válasza:
Több tonnányi játékkel, előre felfegyverkezve játéklehetőségekkel igen.
2/6 anonim válasza:
Sokat utazok. Ahogy látom, a hosszú utakat vonaton sokkal jobban bírják a gyerekek, mint a felnőttek. Persze lehet kivétel.
3/6 anonim válasza:
Gyerektől függ. Tablet, telefon leköti,persze lehet készülni tonnányi játékkal, de én azt láttam, hogy ilyenkor mással nem sokáig foglalkoznak. Az enyémeknek két percig volt érdekes a rajzolás, mesekönyv és más.
4/6 anonim válasza:
Vállalható, de iszonyat fáradtak lesztek, még ha ketten is vagytok rá, és ha nyugis kölyök akkor is.
Nem mennétek inkább repülővel? 16 óra az kb Budapest Frankfurt?
Egyébként az éjjelt ha átalussza az már jó, és akkor azért ti is tudtok pihenni.
5/6 anonim válasza:
Én nem tenném ki ennek a gyerekemet. Még magamat se...Vonaton aludni?! ÁÁÁÁÁ
6/6 anonim válasza:
Mi 12 órát szoktunk utazni évente 4x oda vissza. Az Én gyerkőm nagyon aktív és simán kibírja. Tabozik, ismerkedik, mesélünk :) és egy jót alszunk. Semmi gond vele... 3 éves kora óta csináljuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!