Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves kor kürül tapasztaltato...

2 éves kor kürül tapasztaltatok több órás alváscsökkenést? Normális?

Figyelt kérdés
21 hónapos kislányom eddig éjszaka 12-13 órát aludt este fél9 től reggel 9 ig. Nappal 1,5-2,5 órát. Most éjszaka 11 órát kb fél 9 től reggel 7-fél 8 ig. Szóval napi 2-3 órával kevesebbet alszik.
2014. ápr. 19. 12:57
 1/5 A kérdező kommentje:
Plusz nappal is csak 1 órát már
2014. ápr. 19. 13:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát egyre kevesebb az igényük, ez természetes. De még így is többet alszik, mint mondjuk az én lányom, aki kb 1 éves kora óta éjszaka 11 nagyon max. 12 órát alszik, délután pedig fél-1 órát. Most 2 éves, most is így van. Szóval a kevesebb is bőven természetes!
2014. ápr. 19. 13:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát nálunk kb 1,5 éves korában kezdődött ez a csökkenés,addig átlagosan aludt,most lesz 2 éves hónap végén,azóta folyamatosan csökken hónapról-hónapra,nem tudunk mit csinálni,már mindent kipróbáltunk,összetenném a 2 kezem,ha annyit aludna a mi lányunk,mint a tiéd,éjjel már csak 9!!!-et,nappal örülünk a 1,5-nek is...kb nekünk pár hónap alatt 4 órával lett kevesebb...
2014. ápr. 19. 13:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Persze hogy normális, de így is sokkal többet alszik mint az én lányom.

Ő éjjel 9-10 óra, nappal 1,5, tehát ő összesen alszik annyit egy nap, mint a te lányod csak éjjel.

2014. ápr. 19. 19:13
 5/5 anonim ***** válasza:
A fiam 22 hónapos, nála nincs csökkenés. Éjjel 12 órát, nappal 3,5 órát alszik, ahogy már több mint egy éve. Azt gondolom, hogy normális az alváscsökkenés egyébként, ahogy nőnek, de az én fiam imád aludni.
2014. ápr. 20. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!