Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akiknek kezdetektől egyedül,...

Akiknek kezdetektől egyedül, vagy játékokkal sokáig nem eljátszó gyermeke van, volt, mikortól (ha volt ilyen időpont) kezdett már el önállósodni?

Figyelt kérdés

Pl. meséket nézett, nagyobbaknak való játékok érdekelték -e (pl. memória, társas, nyomdázás, gyurma, stb.)

20 hósom ezek közül semmit nem szeret még, a bajom, hogy alig tudok mellette még élni is, mert nagyon anyás is, de állandóan csak velünk akar játszani, húz, hisztizik, ha nem úgy alakul...

2015. jan. 6. 15:38
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Bocs, az "idióta" talán kicsit erős volt (végülis még az a válaszadó is adott tippeket) :)
2015. jan. 7. 14:59
 12/14 anonim ***** válasza:
2015. jan. 7. 20:14
 13/14 anonim ***** válasza:

#2 vagyok.

Semmi gond, nem vagyok sértődős. Sajnálom, ha megbántottalak, azt semmiképp nem akartam, de tényleg viccesnek találtam az általad felsorolt játékokat egy másféléves babával kapcsolatban emlegetni. :)

Egyébként totálisan megértelek. Nekem még nincs sajátom, csak unokatestvérek, barátnők gyerekeire szoktam vigyázni elég sokat. Ebben a korban egyik sem akart egy percig sem megmaradni egyedül, sőt volt olyan kisgyerek, aki csak akkortól hagyott nekünk lélegzetvételnyi nyugtot, amikor már más gyerekekkel tudott együtt játszani. Pont ezért tartok is egy kicsit a gyerekvállalástól, mert tudom, hogy nekem is az átlagnál nagyobb az igényem az egyedülléthez, a kicsik meg a legritkábban vannak el egyedül. És ugye egy sajátot nem adhatok vissza az anyjának, ha unom a banánt, hiszen az én vagyok. :)

2015. jan. 7. 20:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Jut eszembe a saját tapasztalataimról, az is megoldás, ha valakit a családból legalább időnként megkérsz, hogy segítsen. Akkor te fellélegezhetsz pár órára. :)
2015. jan. 7. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!