Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Két éves kisfiamat vakbél...

Két éves kisfiamat vakbél műtét után mennyi idővel tudom ellátni egyedül?

Figyelt kérdés
Laporoszkópiás műtétem volt tegnap este, már magamat majdnem egyedül ellátom. Mikor tudok hajolni, 13 kg-ját felemelni pl kiságyba, etetőszékbe. Apa egyelőre táppénzen, nagymama dolgozik, igazából sok segítség nincs.
2014. dec. 31. 16:42
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem nagyobb műtétem volt (az enyém már perforált), nekem azt mondták, hogy 6 hétig tilos emelni. Szerintem az orvost kérdezd meg és azt maradéktalanul tartsd be.

De én azt mondanám, hogy egy hónapig ne emelj, pelenkázd a szőnyegen, ágyon ahová fel tud menni ő is, esti fürdetést apu oldja meg. Etetéshez nem tudtok beszerezni egy kis széket pici asztallal, akár kölcsönbe is?

2014. dec. 31. 16:59
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem mondott az orvos semmit erre nézve?

A kisfiadat ne nagyon emelgesd, inkább tegyél oda kisebb fellépöt lépcsönek és a kezét fogva másszon fel a segítségeddel, így az emelgetéseket el tudod kerülni, és a kicsi is élvezni fogja.

A lányomnak szintén laparószkópos epemütét után két hónap volt, amíg vigyáznia kellett.

Jobbulást kívánok neked, meg boldog új évet!

2014. dec. 31. 17:01
 3/7 A kérdező kommentje:
Kis széke, asztala van, csak ül meg nyugton evés közben, de akkor most úgy eszik. Fürdést apa meg tudja oldani, pelenkázni nagy ágyon szoktam. Kiságyhoz jó ötlet a fellépő, csak éjjel zsákban alszik, apa meg este dolgozik. Köszönöm az ötleteket, persze megkérdezem a dokit, reggel jön. Buék
2014. dec. 31. 17:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Orvos azt mondta, két hétig ne emeljem fel.
2015. jan. 1. 19:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Laparoszkópiásból hamarabb felépül az ember,engem vágtak, műtét utáni 3ik napon hazajöhettem, már mindent megtudtam csinálni,igaz nem nagyon emelgettem ,3éves fiam és az 1éves lányommal voltam itthon. Nekem elrontották a műtétet így nagyon elhúzódott a felépülés.
2015. jan. 5. 16:09
 6/7 anonim ***** válasza:

Nektek is írt egy Zsuzsannak privit?!

Zsuzsanna: mért jó,hogy ahányszor valaki válaszol egy vakbélműtétes kérdésre te priviket irogatsz?

2015. jan. 10. 10:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Írt.
2015. jan. 10. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!