22 hónaposom nem akar egyedül enni kanállal. Van valaki még így?
nem gondolom, hogy az éheztetés jó irány.
de könnyebb úgy jóllakni, ha Anyu etet :) meg se kell dolgozni azért, hogy tele legyen a pocak. alapvetően azt gondolom, ha éhes lenne, enne ő többet is kanállal.
próbáld meg a másik kezéhez tenni a kanalat, lehet, azzal nagyobb sikerélménye lenne.
ne aggódj, az én gyerekem a 2.születésnapján váratlanul perfekt evett villával (a születésnapi tortáját), bal kézzel, addig dettó, amit leírtál :)
nekem is 22 hósom van,ő nagyon szépen eszik egyedül de hozzá kell tenni,hogy ő látja nap mint nap a 4 éves bátyját tehát van neki motiváció!No meg bevallom sokszor nem is jutott rá annyi idő így ha nem akart éhen hallni így evett tovább még akkor is ha néha megunta a kanalazást!
Sztem ne erőltesd,ha más nem bölcsiben vagy oviban ott lesz a csordaszellem majd eszik ott szépen egyedül!
Ha egyet kettőt kanalaz, akkor tud enni vele, csak nem akar :-)
Az enyém is ezt csinálja. Van amikor nem fogadja el tőlem, ő akarja enni, de van amikor nekem kell etetni, mert lusta:-)20 hós.
Egyetek közösen, adj neki is, meg legyen nálad is. Próbálhatsz tompavégű kisvillát is adni neki, azt könnyebben tuják használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!