Féltékenység vagy mi? Kisfiam decemberben lesz 4 éves a kicsi 1 múlt és a nagy semmit de semmit nem akar egyedül játszani, csak együtt
ez normális? együtt mászókázzunk, együtt hozzunk vizet a homokozóba, ha kérem, hozzon egy könyvet és elolvasom akkor együtt hozzuk stb . egésznap mást sem mond csak azt, hogy együtt....
egy pillanatra sincs el egyedül a nyomomban van mindig és a kicsi is :(segítség!!!!
Szerintem nagyon ragaszkodik hozzád, ezért:
1. Mindent veled szeretne csinálni.
2. Azt akarja elérni, hogy a kis tesójával ne, csak és kizárólag vele foglalkozz, valamilyen kis féltékenység biztos van benne.
Szerintem kinövi.
Igen az, próbáld esetleg a kicsit "lepasszolni", vagy az ő alvásidejében csak a naggyal foglalkozni.
Amúgy: ovis, vagy végig együtt voltatok otthon? Mert az is lehet, hogy a kicsivel is végezhető tevékenységek már nagyon babásak neki.
köszi a válaszokat
csanába jár de csak heti 4 félnapot
sokat foglalkozom vele a kicsivel szinte semmit , igaz ő nem is igényli
mindent elvesz a nagytól húzza a haját állandóan "piszkálja"
tudom ez ilyen korszak de pokoli :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!