Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen gyakran mondod a...

Milyen gyakran mondod a gyerekednek, hogy "Szeretlek! "?

Figyelt kérdés
2010. febr. 5. 10:14
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Állandóan.A párom is amikor haza jön a munkából és onnantól szinte mindig mondja a 18hós fiunknak.Erősen puszilgatja egymás után és mondja neki:imádlak kis szaros!Ott is marad egy paca mindig az arcán amiért morgok vele.A kicsi élvezi persze és kacag.Párom az elején kérdezte is hogy nem lesz meleg a gyerek ha ennyit csókolgatja az apja?Nem!!!Érezni fogja mennyire szereti és remélem jó apa-fia kapcsolat lesz köztük mindig!
2010. febr. 9. 22:47
 22/28 anonim ***** válasza:

Minden reggel, amikor felkelnek, amikor felöltoznek, maikor leszidom őket, mert indulás helyett, már 100-adjára kell visszamennem a lakásba, amikor bemennek az Óvodába, amikor kijönnek, amikor hazaérünk, amikor rákiabálok a veszekedésük, hisztijük miatt, amikor csak úgy spontán hozzámbújnak, amikor hízelegnek, amikor csak még egyy mesét el kell olvasni, mert még nem akarnak aludni, és amikor már alszanak egy puszi kíséretében e fülükbe súgom: Imádlak drágám!

És most megyek és megteszem mégegyszer mielőtt ágybe bújok én is.

2010. febr. 10. 00:02
 23/28 anonim ***** válasza:
Bármikor amikor tudom neki,pedig már 6éves.:)
2010. febr. 10. 18:25
 24/28 anonim ***** válasza:
mindennap:)
2010. febr. 10. 19:57
 25/28 anonim ***** válasza:
mindig!!!!!!!!!
2010. febr. 10. 21:57
 26/28 anonim ***** válasza:

2 éves lesz a lányom, óránként mondom neki hogy szeretem, imádom, és hogy csodálatos

ő is kis bújós, és napi 1-2 alkalommal ő is kimondja, hogy szeret, ez annyira gyönyörű, megható

el is raktározom kamaszkorára, bár bízom benne, hogy akkor sem leszünk nagyon rosszban :)

2010. febr. 11. 07:42
 27/28 anonim válasza:

Én ahányszor csak lehet bár még pocakban van de már most nem tudok ellenállni a vágynak ,hogy mongyam neki.

23/F

2010. febr. 14. 16:48
 28/28 anonim ***** válasza:
lefekvés előtt, mielőtt beviszem az oviba ha hozzám bujik :) nagyon sokszor,mert szeretem ők 2éves kislámy 6éves kisfiú és 13éves nagylány :)
2010. márc. 12. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!