Milyen gyakran mondod a gyerekednek, hogy "Szeretlek! "?
Figyelt kérdés
2010. febr. 5. 10:14
1/28 anonim válasza:
Amikor a lányunk hozzám bújik akkor mindig mondom neki, vagy ha csak úgy játék közben megölelem akkor is. Van hogy naponta, van hogy pár napig éppen nem mondom de van hogy tudnám mondani minden percben :))) És Te?
2/28 anonim válasza:
Én nagyon csöndes típus vagyok, egyedül is elvagyok napokig, nem visel meg. Épp ezért nem is nagyon beszélgetek. Sajnos a fiammal sem, mert ugye ő még nem tud visszaválaszolni. (Pedig tudom, hogy fontos lenne beszélni hozzá, hogy fejlődjön.) Nekem nagyon nehezen jönnek a szavak... Még a páromnak is ritkán mondom, hogy szeretem. Pedig megőrülök érte... A kisfiamat dettó... Meghalnék érte. Én inkább testi kontaktus-párti vagyok. Millió puszi, ölelés... A kisfiamnak így aztán ha nem is mondom, hogy szeretem, naponta 1000 puszival halmozom el... 10 hetes baba anyukája
3/28 anonim válasza:
Na ez az amire még sosem figyeltem.
Szerintem minden nap és többször is.
4/28 anonim válasza:
Minden nap és sokszor, mikor odabújik, mikor megpuszilom, alvás előtt. :)
6/28 anonim válasza:
Minden este lefekvéskor, de van, hogy napközben is! Szerintem nagyon fontos, mert így tanulja meg a gyerek kifejezni az érzelmeit. Ezért aki írta, hogy nem tudja megtenni, mert nem egy beszélős típus, tanácsolnám, hogy egyszer mondja ki hangosan, utána már természetes lesz. Csak előszőr nehéz! Én is így voltam sokáig, ugyanezen okokból. De mivel a kislányom is zárkózott, ezért kell segíteni, hogy kifejezze az érzelmeit, mert később sok baja származhat belőle, lelki aztán akár testi, ha nem mondja ki amit érez.
7/28 anonim válasza:
Minden nap tobbszor is! A nagy 10 eves, a kicsi 22 honapos, es imadom azt is amikor Ok mondjak nekem!
8/28 anonim válasza:
Nagyon nagyon sokszor.Fontosnak tartom.A nagy(18 éves)sem unja még,a kicsi(20 hónapos)meg olyankor megsimogat,vagy odabújik.Imádom Őket.
9/28 anonim válasza:
Naponta 220 szor legalább. Meg sok puszit is adok neki. Néha már gondolkodom rajta, hogy visszakéne fognom magam, mert mégiscsak egy fiú, de aztán arra gondolok, kihasználom ezt a kis időt amíg még lehet.
10/28 anonim válasza:
Naponta többször,mindkettőnek:)Pedig a pici még csak 6 hónapos:)
De nem csak mondani hanem éreztetni is kell minden téren:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!