Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen gyakran mondod a...

Milyen gyakran mondod a gyerekednek, hogy "Szeretlek! "?

Figyelt kérdés
2010. febr. 5. 10:14
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Szerintem úgy óránként :)))
2010. febr. 6. 20:33
 12/28 anonim ***** válasza:

Szerintem szinte minden órában :D

Imádom a kislányomat és ő is ilyen kis hízelgős, szeretgetős, bújós... De nagyon jól esik, még akkor is szeretget és bújik, mikor nem engedek neki valamit. Egy kis hisztivel próbálkozik, de látja, hogy nem használ és már jön is, mászik rám.

A szeretet és annak kifejezése, nem csak szavakkal tettekkel is, nagyon fontos. Van, hog csak mondom a nevét, hogy figyeljen rám és ő már tudja mit mondok neki: szeretlek. Ilyenkor mosolyog, kicsit kelleti magát és játszik tovább. Most volt 2 éves. Tündéri zabálnivaló kiscsaj. Én egyébként is imádom szeretni és puszizni...

2010. febr. 6. 22:57
 13/28 A kérdező kommentje:

:) én is nagyon sokszor mondom!

Amikor azt olvasom itt, hogy anyukák ki vannak akadva a kisgyerekükre, mert nem fogad szót, hisztis, dacos, olyankor eszembe jut az is, vajon az a szegény gyerek hányszor hallja egy nap ezt a szót: szeretlek ..

2010. febr. 9. 11:40
 14/28 anonim ***** válasza:
Én valahogy jó ideig nem igazán mondtam. Talán párszor. Aztán egy nap a két éves fiam, aki csak akkor kezdett pár szavas mondatokat mondani, a maga kis édes hangján elémállt, és azt mondta "anya szeretlek". Azóta minden nap mondom neki :)
2010. febr. 9. 12:04
 15/28 anonim ***** válasza:
sokszor és spontán. aztán mikor leszidom, v kap a popóra egyet mert már kiprovokálja (abban a korban van amikor figyel a tűréshatárra, meddig birom)megkérdezi, h "azért szeretsz?"-azt mondom, természetesen szeretlek, de azt amit épp most csináltál, azt nem szeretem. akkor átölel és egy darabig nem rosszalkodik. de inkább legyen csibész mint beteg. (4 éves)
2010. febr. 9. 12:07
 16/28 anonim ***** válasza:
Naponta sokszor. Néha én is elgondolkozom rajta, hogy nem viszem-e túlzásba (nekem is fiam van, 3 éves), de amint tőle is hallom, elolvadok és nem érdekel, hogy túlzás-e :))))
2010. febr. 9. 12:16
 17/28 anonim ***** válasza:
Én is rengetegszer mondom neki, sőt azt is, hogy Őt szeretem a világon a legjobban. Szerintem is nagyon fontos, hogy a szavak mellett tettekkel is kifejezzük az érzelmeinket, így sokat puszilgatom, ölelgetem, simogatom és mindig mosolygok rá (kivéve, ha valami veszélyeset csinál és rá kell szólnom).
2010. febr. 9. 12:18
 18/28 anonim ***** válasza:
Naponta rengetegszer. Este lefekvés előtt mindig. Ráadásul szerelmemnek hívom. Egyszerűen imádom.
2010. febr. 9. 12:19
 19/28 anonim ***** válasza:

Én is szerelmemnek hívom a fiamat!:)

Meg az apukáját is!:)

2010. febr. 9. 13:24
 20/28 anonim ***** válasza:
Óránként:-)
2010. febr. 9. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!