Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Fiú gyereket nevelő szülők,...

Fiú gyereket nevelő szülők, nem érzitek úgy, hogy sokkal nehezebb dolgotok van, mint akiknek kislányuk van?

Figyelt kérdés

Persze, mindig van kivétel, de

- a fiú csecsemők sírósabbak, hasfájósabbak,

- a fiú babák később beszélnek

- a fiú gyerekek nehezebben kezelhetők

- a fiúk jelentősen szófogadatlanabbak

- már kiskoruktól fogva agresszívabbak

- a nagyobbak erőszakosabbak, szemtelenebbek, durvábbak.

2014. dec. 31. 20:07
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

Nem, nem én döntöttem úgy, hogy de, márpedig nehezebb, épp erre mutattam rá az előbb.

Egyszerűen kíváncsi voltam, hogy az itteni szülők vajon szintén tapasztalják-e, egyesek inkább elismerik-e, vajon mennyire védik a sajár gyereküket ezen a téren (is), illetve hogy valóban vannak-e itt olyanok, akik teljesen az ellenkezőjét élik meg.

2015. jan. 2. 20:42
 32/36 anonim ***** válasza:
azzal sem értek egyet hogy egy családban ugyanúgy nevelődnek a gyerekek...sok dolog történhet egy családban két gyerek születése között...
2015. jan. 2. 21:12
 33/36 anonim ***** válasza:
37%

Kérlek, linkeld már be azokat az oldalakat, könyvcímeket, statisztikai mutatókat, ahol a pszichológusok és más, gyerekekkel foglalkozó szakemberek egyöntetű véleménye az, hogy a fiú gyerekek nehezebben kezelhetők, a fiúk jelentősen szófogadatlanabbak, már kiskoruktól fogva agresszívabbak, illetve, hogy a nagyobbak erőszakosabbak, szemtelenebbek, durvábbak..

Annyira szeretném elolvasni.

2015. jan. 2. 21:28
 34/36 anonim ***** válasza:
0%

Azokra a statisztikákra én is kíváncsi lennék...

Amúgy korábban én is hittem ezekben a sztereotípiákban, ezért is akartam mindenképpen kislányt. Hát fiam lett, és rájöttem, hogy hatalmas ostobaság általánosítani, és hogy nagyrészt a nevelésen múlik a dolog.

2015. jan. 2. 21:59
 35/36 anonim ***** válasza:
Tudni kell nevelni, és az utolsó négy indok el is tűnik!
2015. jan. 22. 12:54
 36/36 anonim ***** válasza:
33%

Biztos, hogy nehezebb, még ha nem is vallják be, vagy elfogultak.

Bár lehet, hogy nem érzik nehéznek, mert a pimaszságot, engedetlenséget természetes állapotnak fogják fel.

Ámde a statisztika megkérdőjelezhetetlenül rájuk cáfol, vagyis én is veled értek egyet kérdező.

De elég csak szétnézni a környezetünkben. Ha megnézzük a felnőtteket. A férfiak között sokkal több a hangoskodó, másokat megfélemlítő egyén, vagy csak a szemtelenebb, tiszteletlenebb. A törvénnyel is nekik gyűlik meg a bajuk általában. Erőszakosabbak, durvábbak, egy tüntetésen is ők őrjöngenek, ők mennek el inkább, hogy vadulhassanak.

Ha pedig felnőttként a férfiak között sokkal több az ilyen egyén, mint nők között, teljesen egyértelmű, hogy gyerekként is így van. A fiúkkal nehezebb, mint a lányokkal.

2015. máj. 23. 16:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!