Hogy legyek tapintatos a 3 éves "maszturbálóval"?
De miért zavar ennyire?
Gondolom, nem órákig csinálja.
Miért nem tudsz könnyedén átsiklani a dolog felett?!
Nekem 4,5 éves a kislányom és vagy nem csinálja vagy nem veszem csak észre, mert soha nem láttam \hallottam gyanús dolgokat, így ahhoz nem tudok hozzászólni.
Akik neki támadtatok a Kérdezőnek, hogy milyen anya, higy nem tudja külön szoktatni, az ne ossza az észt, ha nem volt hasonló helyzetben sem, mert születésétől külön tette a babát - ami mellesleg Számomra furcsa, de nem vagyunk egyformák. 13 hónapos koráig 1 szobába voltunk a kislányunkkal, mert 1 szobánk volt csak meg piciként nem is raktam volna külön. Utána lett külön szobája, de mivel minden éjszaka több órára felkelt, ezért magunk közé vettük. 2 hónapja visszaazokott egyből a saját ágyába ami a mi szobánkban van, nyáron pedig megy a szobájába. Akik az iránt érdeklődtek, hogy hogy élnek házaséletet, megnyugodhattok, mivel megoldják ott a pici ő is sikerült, nem csak éjjel lehet.
Kérdező, bocs, hogy OFF-ollak, de konkrétan mit csinálnak? 3 fiam van, én egyiknél sem vettem ilyet észre, pedig ők 5 éves korig csak velünk aludtak.... Érdekes dolgok.
Javasolnám a füldugót, de kisgyereknél nem megoldás :( Esetleg az nem megoldható, hogy átmenj másik szobába aludni te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!