Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy legyek tapintatos a 3...

Hogy legyek tapintatos a 3 éves "maszturbálóval"?

Figyelt kérdés
Éjjel mindig felébredek rá, nem tudok tőle aludni. Most akkor hogy mondjam neki, hogy hagyja abba, ha nem tanácsos őt ebben gátolni, tiltani? Szükségem van alvásra, főleg hogy közben a kisebbik miatt is többször fel kell ébrednem szoptatni. Az említett 3 éves pedig nem hajlandó egyedül aludni a szobájában. Mi lenne a jó megoldás?
2014. dec. 28. 11:55
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:

De miért zavar ennyire?

Gondolom, nem órákig csinálja.

Miért nem tudsz könnyedén átsiklani a dolog felett?!

2014. dec. 28. 13:51
 22/44 A kérdező kommentje:
csak mert engem nagyjából az is zavar, ha valaki lélegzik mellettem... Rémes visszaalvó vagyok, ennyi. Meg hát nem is szívesen vagyok tanúja a gyermek "intimtornájának".
2014. dec. 28. 14:03
 23/44 anonim ***** válasza:
44%
A hiba nem a gyerekben van. Gondolkodj el...
2014. dec. 28. 14:25
 24/44 A kérdező kommentje:
A gondolkodás még nem oldotta meg a hibát, mert ahhoz kevésnek bizonyultam
2014. dec. 28. 14:41
 25/44 anonim ***** válasza:

Nekem 4,5 éves a kislányom és vagy nem csinálja vagy nem veszem csak észre, mert soha nem láttam \hallottam gyanús dolgokat, így ahhoz nem tudok hozzászólni.

Akik neki támadtatok a Kérdezőnek, hogy milyen anya, higy nem tudja külön szoktatni, az ne ossza az észt, ha nem volt hasonló helyzetben sem, mert születésétől külön tette a babát - ami mellesleg Számomra furcsa, de nem vagyunk egyformák. 13 hónapos koráig 1 szobába voltunk a kislányunkkal, mert 1 szobánk volt csak meg piciként nem is raktam volna külön. Utána lett külön szobája, de mivel minden éjszaka több órára felkelt, ezért magunk közé vettük. 2 hónapja visszaazokott egyből a saját ágyába ami a mi szobánkban van, nyáron pedig megy a szobájába. Akik az iránt érdeklődtek, hogy hogy élnek házaséletet, megnyugodhattok, mivel megoldják ott a pici ő is sikerült, nem csak éjjel lehet.

2014. dec. 28. 14:47
 26/44 anonim ***** válasza:
72%
Márpedig ezt maszturbálásnak hívják. Akit zavar az, hogy a gyerekeknek is van szexualitásuk, maszturbálnak, orgazmusuk van, hatnak rájuk szexuális ingerek, vannak szexuális fantáziáik, az magában keresse a hibát.
2014. dec. 28. 14:48
 27/44 anonim ***** válasza:
47%
Kérdező: ha elaludt, vidd át a szobájába. Akkor kicsit tudsz pihenni. Egy idő után megoldódik.
2014. dec. 28. 14:51
 28/44 anonim ***** válasza:
Kisfiú vagy kislány?
2014. dec. 28. 14:53
 29/44 anonim ***** válasza:

Kérdező, bocs, hogy OFF-ollak, de konkrétan mit csinálnak? 3 fiam van, én egyiknél sem vettem ilyet észre, pedig ők 5 éves korig csak velünk aludtak.... Érdekes dolgok.

Javasolnám a füldugót, de kisgyereknél nem megoldás :( Esetleg az nem megoldható, hogy átmenj másik szobába aludni te?

2014. dec. 28. 14:54
 30/44 anonim ***** válasza:
A kislányoknál gyakoribb, hogy élvezkednek.
2014. dec. 28. 14:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!