Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire jó ez a "tapintatos"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire jó ez a "tapintatos" stílus a lányoknál?

Figyelt kérdés
Szerintem ez a művigyori stílus sokkal ellenszenvesebb, mintha keményen megmondanák a lányok az igazat annak, aki nem tetszik nekik! Ti mit gondoltok, nem volna jobb az őszinteség?

2012. dec. 9. 20:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az őszinteség valóban mindig jobb. Azt, hogy valaki művigyorral él, miből gondolod? A látszat néha csal. Szerintem ne ítélkezz, ismerd meg. Aztán alkoss véleményt.
2012. dec. 9. 20:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a véleményem, hogy az elutasítást nem lehet úgy előadni, hogy az ne fájjon annak, akit lekoptatnak. De a keménység és az őszinteség között szerintem van némi különbség. Őszintén lehet úgy is beszélni valakivel, hogy tapintatos vagyok, de ez nem jelent vigyorgást. Pl. ha azt mondja valaki, hogy "ne haragudj, de nem jössz be nekem, más típusú embert keresek" stb., az is őszinteség, de nem keménység.
2012. dec. 9. 20:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Minden csávónak más a baja. Hogy a fenébe találja ki akkor szerencsétlen lány, hogyan utasítson vissza valakit? Valaki azért sír, hogy bunkók voltak vele pedig értett volna a szóval ha kedvesek vele... Én a részemről mindig őszinte vagyok, de valaki ezen sértődik meg, mások meg egyszerűen nem akarják megérteni és nyomulnak tovább.
2012. dec. 9. 20:56
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Mert a lánynak is kellemetlen. Ebből a szemszögből bezzeg nem nézik a fiúk.

Ha őszintén megmondod az a baja ha meg tapintatos vagy akkor meg az. Tök mindegy hogyan közelíted meg a "nem"-et az akkor is nem egy fiúnak és ez ami zavarja valójában,

2012. dec. 15. 22:32
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert van akinek az őszitnteség túl nyers, ha meg tapintatos vagyok vagy nem érti meg vagy akkor meg azt hiszik csak kamuzok hogy lerázzam őket. Bármit csinálok én vagyok a gonosz, pedig ahogy egy előttem szóló is írta az elutasítással van a bajuk nagy részt, nem a móddal ha nem bunkó valaki.
2012. dec. 15. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!