Lányok hogyan lehetnék tapintatos ebben?
Hogy lehetsz ilyen papucs? Egy ilyen papucsnak hogy van bnoje??:o
Na de,h erdemben is hozzaszoljak a kerdeshez: hidd el,h nem kell minden reszletet megtervezni.Alakulni fog.:) csak ugyesen.ra figyelj,hosszu elojatek.Te kenyeztesd ot.Es szep lassan hatolj be. Sot,beszeljetek is kozbe! Az elsonel fontos a kommunikacio.:) mikor behatolsz szoljon,h mikor lassitasz stb.:)
Hosszu petting legyen mondom. Sok sikert! :)
Ui.:1,5ev???? Te kis megfontolt.:'DD
4-es vagyok, "köszönöm" a kedves lepontozást!!!
És hogy a kérdésre is válaszoljak 20+ szűz lányként:
az általam elképzelt ideális szituáció az, hogy nekem is egy évnél hosszabb kapcsolatban történjen az első szeretkezés. Szeretném, ha előtte a pasi fokozatosan közeledjen testileg, puszi, kézfogás stb is ne mind első naptól legyen, mert attól biztos elijednék. Szóval a szexről jó lenne majd beszélgetni előtte, ha nem is konkrétan, de legalább arról, hogy mik a tapasztalataink, elvárásaink, mit tudunk róla, hogyan védekezzünk stb. Maga a menet úgy lenne jó, ha nem lenne előre megtervezve (ne számítsak rá előre), de ne legyen túl korán, azaz ne utasítsam el azért, mert nem vágynék még rá. Mindenképp legyen ágyban, és a fiú gondoskodjon róla, hogy kényelmes legyen minden. Kezdjük csókolózással, pettinggel, majd lassanként vetkőztessen le. Legyen hossző előjáték, puszilgatás, ölelkezés, finom érintések, irányítson, hogy neki mi esne jól, de ne erőltesse, ha nekem nem tetszik. Ha minden rendben, és nem görcsölök, akkor lassan kezdheti felfedezni a hüvelyemet, de közben ne hagyja abba a csókolózást, simogatást, ne tudjak koncentrálni az alsó fertályra, mert nagyon fájdalmas lesz nekem. Lassú mozgásokat végezzen, és pillanatokra álljon meg közbe-közbe, hogy spirituálisan is tudjuk átélni, hogy a két test eggyé lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!