Tényleg sokat jelelnt a fiúknak az, hogy ők lehetnek a elsők?
már akinek, van aki észre sem veszi :)
nekem sokat jelent
18/F
Én barátnőmmel vesztettem el a szüzességemet, ő meg velem. Igen, ez nagyon sokat jelent szerintem a többi fiúnak is (a normálisabbaknak), mivel az első az minden jó dolognál emlékezetes, egy ilyen fontos dolognál meg főleg .. :)
Mindig nagy élmény, ha együtt éltek át és mindketten először egy nagyon intenzív dolgot, amihez bizalom, önátangedés kell. Ez mindig különlegesebbé teszi, még egyszerűbb esetekben is, mondjuk ha egyikőtök se ült még körhintán és együtt ültök fel nyári vakáción egy tóparton és közben fogjátok egymás kezét... még az is nagy élmény tud lenni, nemhogy a szeretkezés.
Aztán az Erő sötét oldalán ott vannak a skalpvadászok, akik menőbbnek érzik magukat, ha egy szűz lány bugyijába tudják beledumálni magukat. (erre pedig a Kölykök c. filmet tudnám ajánlani példának)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!