Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tényleg sokat jelelnt a...

Tényleg sokat jelelnt a fiúknak az, hogy ők lehetnek a elsők?

Figyelt kérdés

2014. júl. 8. 13:12
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
igen, mondom ezt ronda srácként, aki leszopatott egy lányt meg megtanított csókolózni először!^^
2014. júl. 8. 13:13
 2/9 anonim ***** válasza:
52%
Nekem nem.
2014. júl. 8. 13:13
 3/9 anonim ***** válasza:
igen!
2014. júl. 8. 13:15
 4/9 anonim ***** válasza:

már akinek, van aki észre sem veszi :)

nekem sokat jelent

2014. júl. 8. 13:17
 5/9 anonim ***** válasza:
74%
Igen, én is büszke vagyok rá, hogy két lánynak is elvettem (mind a kettő komoly kapcsolat volt). Felőlük sem volt panasz, gyengéd voltam és vigyáztam nagyon rájuk.
2014. júl. 8. 13:22
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

18/F

Én barátnőmmel vesztettem el a szüzességemet, ő meg velem. Igen, ez nagyon sokat jelent szerintem a többi fiúnak is (a normálisabbaknak), mivel az első az minden jó dolognál emlékezetes, egy ilyen fontos dolognál meg főleg .. :)

2014. júl. 8. 13:55
 7/9 anonim ***** válasza:
igen, tényleg :)
2014. júl. 9. 15:32
 8/9 anonim ***** válasza:
83%

Mindig nagy élmény, ha együtt éltek át és mindketten először egy nagyon intenzív dolgot, amihez bizalom, önátangedés kell. Ez mindig különlegesebbé teszi, még egyszerűbb esetekben is, mondjuk ha egyikőtök se ült még körhintán és együtt ültök fel nyári vakáción egy tóparton és közben fogjátok egymás kezét... még az is nagy élmény tud lenni, nemhogy a szeretkezés.

Aztán az Erő sötét oldalán ott vannak a skalpvadászok, akik menőbbnek érzik magukat, ha egy szűz lány bugyijába tudják beledumálni magukat. (erre pedig a Kölykök c. filmet tudnám ajánlani példának)

2014. júl. 9. 15:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem igen. Bár még csak egy lánynak voltam első.
2014. júl. 10. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!