A fiúknak szamít annyit a másik fél szüzessége?
Figyelt kérdés
Fiúk mint már rájöttem sok fiúnak nem olyan fontos a szüzessége mint a lányoknak.Az lenne a kérdésem,hogy ha ti már nem lennétek szüzek és találkoznátok egy olyan lánnyal akibe pl szerelmesek vagytok és kiderülne,hogy ő még szűz akkor odafigyelnétek rá,hogy neki ne fájjon és gyengédebben bánnátok vele?2014. febr. 26. 06:50
1/8 anonim válasza:
Én igyekeznék a tōlem telhetō számára a legjobbat kihozni :)
2/8 anonim válasza:
Persze. Bunkóság lenne belevágni a közepébe, hogy ő szenvedjen.
3/8 anonim válasza:
3 hónapot voltam együtt a volt barátnőmmel. A mai napig szeretem (ő hagyott ott). Sokat aludtunk együtt, de még nem akarta elveszíteni, így még mindig szűz. (22+ vagyunk)
4/8 anonim válasza:
Persze, mindig is figyeltem erre. Nyilván nem csak durr bele, ez annyira evidens, hogy nem is nagyon értem a kérdést.
5/8 A kérdező kommentje:
nekem nem az engem egyszer majdnem megerőszakoltak úgy hogy nekem ez nem evidens nem tudok többet bízni a férfiakban legalábbis egy jó darabig
2014. febr. 26. 09:20
6/8 anonim válasza:
Ezt mély sajnálattal hallom :((((
Nagyon sok férfi nem ilyen, hidd el.
Ha ez gondot okoz, akkor szakember segitségét kérd, megéri!
7/8 anonim válasza:
hogyan történt? mi köze ennek a szüzességhez?
8/8 anonim válasza:
Én minden nőre odafigyelek hogy jó legyen neki ha szűz ha nem. Ez nálam alapvető. Örömet akarunk okozni nem fájdalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!