A szüzesség szörnyű,25-30 éves kor felett pedig már kín is lehet? Igaza van ennek a srácnak, aki így írt egy másik fórumon, hogy a randik nagy része nem vezet eredményre? Mert randi után engem sem keres sohasem egyetlen lány sem. Kivagyok.
2011.04.23 15:12:04Sheldon C.
Én 28 vagyok, szerintem nem vagyok csúnya, és nem vagyok sebhelyes, fogatlan, kopasz. Nem dohányzom, nem iszom. Nem keresek rosszul, saját lakásom is van. Kollégáim és barátaim okosnak és értelmesnek tartanak. Mégsem kellek senkinek. Egy lánnyal max a pusziig jutok, ettől tovább sose. Indokok: Jobbat érdemelsz nálam, túl komoly vagy, túl jó vagy hozzám... :S
Nálam a szüzesség részben kényszer, részben választott. Mikor több hónapnyi chat, sms és egyéb után az első randikon mindennek vége szakad folyton, olyan csalódott leszek, hogy fél-egy évig nincs is kedvem próbálkozni. Az évek meg csak telnek, de én meg egy helyben toporgok.
Tanácsom az itteni hasonló sorsú embereknek: 25 felett már nincsenek csodák, aki teheti lépjen minél hamarabb (hivatásos), mert később egyre kevesebb lehetősége marad.
neked is lépni kéne mihamarabb mondok pár szórakozóhelyet, ha jól is nézel ki, van nálad zseton is, lemész iszogatsz egy kicsit ellazulsz, lehet hogy magától jön oda majd egy csaj, de ha nem az se baj, csak figyeld ki szemez vagy mosolyog rád, hagyd ezeket a görcsös randikat mert társkeresőről meg netről olyan defektes nőket lehet összeszedni h nem csodálom itt tartasz, te is
ha belegondolsz ez még mindig jobb mint egy prosti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!