Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A szüzesség szörnyű,25-30...

A szüzesség szörnyű,25-30 éves kor felett pedig már kín is lehet? Igaza van ennek a srácnak, aki így írt egy másik fórumon, hogy a randik nagy része nem vezet eredményre? Mert randi után engem sem keres sohasem egyetlen lány sem. Kivagyok.

Figyelt kérdés

2011.04.23 15:12:04Sheldon C.

Én 28 vagyok, szerintem nem vagyok csúnya, és nem vagyok sebhelyes, fogatlan, kopasz. Nem dohányzom, nem iszom. Nem keresek rosszul, saját lakásom is van. Kollégáim és barátaim okosnak és értelmesnek tartanak. Mégsem kellek senkinek. Egy lánnyal max a pusziig jutok, ettől tovább sose. Indokok: Jobbat érdemelsz nálam, túl komoly vagy, túl jó vagy hozzám... :S

Nálam a szüzesség részben kényszer, részben választott. Mikor több hónapnyi chat, sms és egyéb után az első randikon mindennek vége szakad folyton, olyan csalódott leszek, hogy fél-egy évig nincs is kedvem próbálkozni. Az évek meg csak telnek, de én meg egy helyben toporgok.

Tanácsom az itteni hasonló sorsú embereknek: 25 felett már nincsenek csodák, aki teheti lépjen minél hamarabb (hivatásos), mert később egyre kevesebb lehetősége marad.

2014. febr. 4. 17:27
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
29-hez közel sem fáj, de engem zavar. Nagyon is. Addig nem érzem magamat férfinek, amég az vagyok. Máshol lehetek férfi, de szerintem aki egyetlen nőnél sem az, az akkor nem is igazi hímnemű egyed.
2014. febr. 4. 17:58
 12/23 A kérdező kommentje:

,, A nők se teljesen hülyék azonnal megérzik a szüzességet elveszteni akaró srácok szagát."

Mindenki szűzen kezdte a dolgot, valahogy el kellett veszíteniük. Márpedig legtöbbször ilyenkor az egyik fél már nem szűz, tehát elvileg éreznie kellett, hogy akkor az el akarja vele veszítenie a szüzességét. Aztán el is vették azt. Tehát ez nem így van szerintem, bár fékek, hogy igen. Vagyis 20 felett igen.

2014. febr. 4. 18:00
 13/23 anonim ***** válasza:
52%

"29-hez közel sem fáj, de engem zavar. Nagyon is"

Engem nem, pedig hasonló cipőben járok mint te, még korban is kb., csak én lesz.rom úgy magyarul.

Ha nagyon akarnám mehetnék "hivatásoshoz" mert annyi pénz azért még van a háznál, de akkor sem, ez annyira nem tud érdekelni.

Majd rájössz, hogy nem ebből áll az élet (max. ha szeretnél utódokat).

2014. febr. 4. 18:02
 14/23 anonim ***** válasza:

"Aztán mindig a van barátom, meg nem akarok párt szavakat kapom"

Te mégis mit kellene tenniük? Rögvest szakítani a párjukkal és a nyakadba ugrani? Vagy megváltoztatni a saját döntésüket, miszerint nem akarnak kapcsolatot? Mondjuk utóbbit módosíthatnánk arra, hogy "nem akarlak párnak". Valamit nem lát benned vagy éppenséggel lát benned amiért nem akar veled ismerkedni. Egy lányhoz ezrével tódulnak a férfiak a legtöbb esetben (vannak kivételek) reflexből lekoptatnak ha csak egy kicsit is az az első benyomásuk, hogy nem téged akarnak. Márpedig az első benyomás fontos.

"Mert randi után engem sem keres sohasem egyetlen lány sem."

Ezt a mondatot nem értem. Gondolom csak rosszul fogalmaztad meg, te vagy a férfi, randi után is az maradsz, így jobb ha te keresed a nőt. Manapság nem vagyunk elhalmozva a kezdeményező nőktől, a legtöbben akik mégis így tesznek órákat kínlódnak rajta, hogy vajon nem tűnik-e nyomulásnak. Aztán lehet, hogy lebeszéli magát rólad. Na mindegy.

Amúgy az olyan megjegyzést, hogy "túl komoly vagy" ne negatívumként fog fel. Egy aprócska jel, hogy mit kifogásolt benned a lány. Jó ha komoly vagy, de néha tudni kell elengedni magad és hülyéskedni, viccelődni. Ezt gyakorold. Esetleg valahogy próbálj meg az elutasító lányokból kihúzni valamiféle indokot azon felül, hogy "túl jó vagy". Ha csak egyetlen egy képes rá, hogy őszintén a szemedbe mondja mi a gondja veled akkor lehet, hogy olyasmi az amit tudsz befolyásolni. Persze nem azt tanácsolom, hogy játszd meg magad, inkább, hogy formálódj, olyan határokon belül amin még te magad is szívesen változol, alkalmazkodol. (Mivel más kedvéért változni csak hogy neki jobb legyen hülyeség.)

2014. febr. 4. 18:05
 15/23 anonim válasza:
19%

Látom mindenki adja a srácnak sz*rt sem érő tanácsokat. Ha van pénzed 3 dolgot tegyél meg:

1. Menjél el egy pszichológushoz, ő megkeresi hogy milyen "lelki töréseid" vannak (mindenkinek vannak, nekem is), amik akadályoznak téged.

2.Keress fel egy k*rvát és d*gjad meg, utána ezt csináld meg még kb. 5 prostival. Ráfogsz jönni, hogy nem akkora nagy szám a dolog és egy kicsit megnyugszol, nem leszel annyira kiéhezett és frusztrált. Másrészt egy férfinak kell dominánsnak lenni az ágyban is. Úgy hogy vezetsz majd a szexben, ha nem tudod tartani a kontrollt. A csajodnak, mindig éreznie kell, hogy megtudod őt d*gni.

3. Iratkozz be a csábítás akadémiára, a tanultakat ültesd a gyakorlatba, kb. 1 év alatt a teljes személyiségedet át tudod majd formálni.

2014. febr. 5. 00:04
 16/23 anonim ***** válasza:
Az utolsó által írtak közül csak a 2. tanácsnak van értelme. A szüzesség nem lelki törés v személyiségbeli probléma következménye, esetleg fordítva lehet. Ha valaki egy lánynak se kell, az azért van, mert csúnya.
2014. febr. 5. 17:24
 17/23 anonim ***** válasza:

Honnan van ez az írás?

Én is hasonló cipőben járok.

2014. febr. 5. 20:04
 18/23 A kérdező kommentje:
Volt olyan 3 esetben is, hogy az adott csaj ha rákérdezett, hogy mikor voltam utoljára nővel, akkor azt válaszoltam, hogy 5 éve (holott még soha). Mind az összes ufónak nézett, hogy lehet kibírni 5 évig (ha tudták volna, hogy soha, akkor lehet meg is lincseltek volna)pár nélkül, tuti baj van veled. Nem is volt semmi ezekből, leírtak ott helyben. Tehát ha valaki szűz, soha be se vallja ezt, ha azt mondja neki az összes csaj, hogy jó az őszinteség, akkor sem.
2014. febr. 5. 20:14
 19/23 anonim ***** válasza:
Igen ez érdekes Te tapasztalatból írod ezt.Meghazudtolod azokat akik azt mondják hogy ó de jó lenne egy szűz pasi...meg hogy a lányoknak akiknek ez számít olyanok is.
2014. febr. 6. 00:56
 20/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom, lehet van olyan lány, akinek számít, hogy egy pasi szűz legyen. De az tény, hogy én ilyen kedves kis mosolygós, aranyos és jólelkűnek tűnő lányoknál próbálkoztam be, akikben bíztam pár alkalmi beszélgetés miatt, hogy na nekik elmondom, mert jobb az őszinteség. Aztán mind a 3 vagy 4 ilyen esetben kopp lett a vége. Mind meglepődtek, hogy ugye te nem otthon élsz a 4 fal között? Kérdezem én, csak úgy lehet szűznek maradni ha az ember csak a 4 fal között él? Úgy nem lehet szűznek lenni, hogy az ember eleinte próbálkozik és próbálkozik, de kapja sorozatszám az elutasításokat és egy idő után életunttá válik és már kedve sincs kezdeményezni? Szerintem pedig igen, ilyen is van, még ha ebben a lányok 99%-a nem is hisz, hogy ilyen létezik, hogy a lányok nagy része ilyet még nem tapasztalt (nem tudja hová tenni), mert ha ő akar valakit, pl egy pasit, akkor az úgyis jó eséllyel benne lesz egy kapcsolatban vagy dugásban. Tehát a lányok nagy részét kevés elutasítás éri ilyen téren, így nem tudják ezt hová tenni a legtöbben.
2014. febr. 6. 07:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!