Ti örülnétek ha a barátnőtök 18 éves lenne és szűz?
Figyelt kérdés
Hogy állnátok hozzá? Mi a véleményetek ?2014. febr. 3. 19:03
2/22 anonim válasza:
valahol biztos örülnék neki...... ez bonyolult, hosszan itt nem fejtem ki, ha érdekel pm
3/22 anonim válasza:
Igen,örülnék neki és megbecsülném.Odafigyelnék rá,és minél jobbá tenném a napjait.Mondjuk ezt tudnám adni bármelyik lánynak,csak hát ők nem igazán érdeklődnek felém. :)
22/F
4/22 anonim válasza:
Nagyon szeretném! Én is egyedül vagyok és szűz! (Tőled)
5/22 anonim válasza:
Szarnék rá, hogy szűz-e avagy sem. Nem ezen múlik a sikeres kapcsolat. Buta ember az, aki e szerint értékel egy nőt. Attól még lehet egy f...kalap, hogy szűz.
6/22 A kérdező kommentje:
Nem a kapcsolat tartósságára gondoltam. Csak élvezettel töltene el titeket az hogy tényleg egy érettnek mondható szűz lánnyal szexel..amúgy is ez manapság igen ritka
2014. febr. 3. 19:09
7/22 anonim válasza:
Nekem ez lenne a megváltás, ha egy 18 éves szűz lánnyal együtt lehetnék :) Boldoggá próbálnám tenni minden percét, szürke sivár életembe fényt hozna egy ilyen lány. 21/f/szűz
8/22 anonim válasza:
Válaszoljatok még, ez engem is érdekelne... :D (volt már aki leszólt miatta...) 18/l
9/22 anonim válasza:
Megtisztelne ha velem akarna szeretkezni. És nem is bánná meg garantálnám! Meg hálálnám neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!