Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok, vettétek már el fiú...

Lányok, vettétek már el fiú szüzességét "szívességből"? Pl. Barátnőtök megkért, hogy szexeljetek a szüz testvérével? Hány évesek voltatok és mennyi a srác? Hogy történt? Milyen volt a sráccal? Nem bántátok meg végül?

Figyelt kérdés

#szívességből
2014. jan. 8. 08:49
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
85%

Le het hülye vagyok, de szerintem a szex nem lehet egy szivesség.

Nem kölcsön ad a lány egy 500ast a pasinak, hanem a testét adná...

2014. jan. 8. 08:52
 2/28 anonim ***** válasza:
80%
Lehet én is hülye vagyok, mert úgy gondolom mint az első hozzászóló.
2014. jan. 8. 08:56
 3/28 anonim ***** válasza:
80%
Nem számít már annyit a "test odaadása" hidd el. Nekem egyik barátnőm korábban egyetemistaként megtett ilyen "szívességet" néhány csoporttársának.
2014. jan. 8. 09:05
 4/28 anonim ***** válasza:
89%

Én megtenném szűz lányoknak szívességből.

Csak még nem kerestek meg ilyennel.

2014. jan. 8. 09:13
 5/28 anonim ***** válasza:
49%
Ez nevetséges és gáz. :D
2014. jan. 8. 09:16
 6/28 Passiflora ***** válasza:
69%
Nem. Soha nem szeretkeztem "szívességből", csak kölcsönös vonzalom és komoly érzelmek esetén, párkapcsolatban.
2014. jan. 8. 09:18
 7/28 anonim ***** válasza:
65%
Most tényleg erre akarod verni?
2014. jan. 8. 09:21
 8/28 Sanxii válasza:
57%

Èrdekes egy kérdés, s egyben szégyen is ilyet feltenni.

Kedves egyik válaszoló.

Nem csodálkozom, azon hogy nem kerestek még fel nők, azzal a kéréssel, hogy elvennéd-e szívességből a szűzességüket. Mivel ez nagy dolog, nem holmi kis hétköznapi semmiség. Ez nagyon is komoly. Egy komoly nő, csak annak adja oda a szűzességét, akit igazán szeret. erről meg ennyit.

Egy kommentált fűznék ahoz is, hogy nem számit az hogy valaki lefekszik valakivel szívességből.

Igazán is számit. Gyerekek milyen világban éltek? a szex az nem csak egy hobbi, nem lehet szívességből senkivel szexelni, vagy simán szűzességet elvenni. Most gondolkodjon el a kedves kérdező, de csak azután, miután meg tudta, hogy egy 19 éves fiatal szűz nő, reagált a beszélgetésre. Ennyi.

2014. jan. 8. 09:35
 9/28 anonim ***** válasza:
64%

Maximálisan igazad van... mondjuk vannak nők, akik megteszik, de nem szívességből, hanem jó pénzért :) az ilyen srácoknak inkább őket tudnám javasolni.

Mondom ezt nálad majdnem egy évtizeddel idősebb férfiként...

2014. jan. 8. 09:46
 10/28 Passiflora ***** válasza:
83%

Nem. Szívességből mondjuk odaadnám a szendvicsemet valakinek, ha éhes. :-)

Magam miatt sem tenném meg soha. De azért sem, mert tudnám, hogy ezzel megfosztanám azt a fiút attól a csodálatos élménytől, hogy életében először egy olyan lánnyal szeretkezzen, akivel szerelmesek egymásba, nagyon kívánják egymást és minden porcikájukkal örömet akarnak szerezni a másiknak.

Biztos, hogy nem mindenki gondolja így, de nekem ez annak idején nagyon sokat jelentett. :-)

2014. jan. 8. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!