Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok, vettétek már el fiú...

Lányok, vettétek már el fiú szüzességét "szívességből"? Pl. Barátnőtök megkért, hogy szexeljetek a szüz testvérével? Hány évesek voltatok és mennyi a srác? Hogy történt? Milyen volt a sráccal? Nem bántátok meg végül?

Figyelt kérdés

#szívességből
2014. jan. 8. 08:49
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

3-as vagyok

Most tényleg azt hittétek, hogy itthon ülök és várom a jelentkezőket? :-)

Komolytalan kérdésre, komolytalan válasz.

2014. jan. 8. 09:53
 12/28 anonim ***** válasza:
A 3-as én vagyok, bocs.
2014. jan. 8. 11:20
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

"De azért sem, mert tudnám, hogy ezzel megfosztanám azt a fiút attól a csodálatos élménytől, hogy életében először egy olyan lánnyal szeretkezzen, akivel szerelmesek egymásba, nagyon kívánják egymást és minden porcikájukkal örömet akarnak szerezni a másiknak.

Biztos, hogy nem mindenki gondolja így, de nekem ez annak idején nagyon sokat jelentett. :-)" én prostival vesztettem el. és nagyon sajnálom, hogy lemaradtam arról az igazi első alkalomról. teljesen igazad van! sajnos már nem változtathatok a múlton.

2014. jan. 8. 11:57
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz, hogy valaki csak úgy "szívességből" ilyesmit tegyen mindenféle érzelem nélkül, követelmény egy bizonyos szint alatti mentalitás... Mivel jobb ez, mint részegen egy szórakozóhelyen idegenekkel szexelni? Szánalom.
2014. jan. 8. 12:11
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Reménytelen vagy, kérdező.

Soha nem tennék ilyet.

2014. jan. 8. 13:49
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen lányt nem fogsz találni. És férfiként mondom, hogy roppant megalázónak érezném, ha egy lány "szívességből" tenné meg velem.
2014. jan. 13. 08:48
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Inkább keress egy barátnőt, és ne sajnáltasd magad amiatt, hogy szűz vagy még. Hidd el, ha normálisan adod elő akár még külön örülni is fog neki!
2014. febr. 11. 13:24
 18/28 anonim ***** válasza:
Szivesen talalkoznek ilyen csajjal
2014. febr. 12. 14:42
 19/28 anonim ***** válasza:
Én meg szívesen találkoznék szűz fiúval.
2014. márc. 3. 12:22
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
En 19 evesen vesztettem el es addig teljesen ugyanugy gondolkoztam mint a "19 szuz no" hozzaszolo. Addig szornyen esett ha valakik maskent gondoltak a szexre mi t en, ugy ereztem hogy alkalmatlan es ertektelen vagyok. Egy nagy visszautasitasnak ereztem a helyzetet a noiessegemet illetoen. Utolag en is banom hogy vegul nem a nagy ovel estunk egymasnak, de amilyen lelkibeteg voltam hogy tudtam volna normalis kapcsolatot kialakitani akkoriban? Megtortent es azota eltunt az onutalat, a szex kore teremtett misztikum es egy boldog kapcsolatban vagyok, ahol a szexnek is megvan a helye ott ahol mi akarjuk. Ha meg mindig szuz lennek nagyon szenvednek, tudom. Hogy miert erezzuk igy sokan az megerne egy kulon temat, de amig ez van, addig ez igenis szivesseg. A valaszok nagy resze pedig szerintem itelkezo emberektol jott, akik szeretnek ha a vilag mas lenne, mert ok is szenvednek\szenvedtek ettol. Ezt viszont nem az epp 'szenvedok' savazasaval kene elerni.
2014. márc. 3. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!