Lányok, vettétek már el fiú szüzességét "szívességből"? Pl. Barátnőtök megkért, hogy szexeljetek a szüz testvérével? Hány évesek voltatok és mennyi a srác? Hogy történt? Milyen volt a sráccal? Nem bántátok meg végül?
Én gondolkodtam már rajta őszintén...
Mármint úgy, hogy a legjobb fiú barátommal kapcsolatban. Kiskorunk óta ismerjük egymást, és ő 18 évesen még mindig szűz. Szerintem élete legintimebb pillanata az lehetett, amikor épp átöltöztem és véletlenül letoltam a bugyimat a nadrágommal együtt. Nekem meg se kottyant a szitu(mert régen folyton láttuk egymást meztelenül, csak mondjuk 10-15 évvel fiatalabbak voltunk), de láttam rajta hogy ő iszonyat zavarba jött. De végül nem foglalkoztam a gondolattal, szerintem kinyírná a barátságunkat. Max ha ő kerek perec megkérne rá, akkor tenném meg...
dehogy nevetséges .. igenis külön lehet választani a testiséget és az érzelmeket, szal a kettő nem mindig jár együtt. fiatalon meg főleg megesnek az ilyen dolgok, és igazából nemtől függetlenül.
én egy srác oldaláról írnám le a dolgot:
Kisgyerek koromtól kezdve nudizunk a családdal, mindig jött velünk egy ismerős család, én voltam 12-13, nekik meg volt egy 19 körüli lányuk (így utólag elgondolva, nagyon szép lány volt). Engem -mint "kis ..arost" mindig a nagylányra bíztak, sokszor maradtunk kettesben, mert szülők elmentek vhova, és egyszer történt az eset, hogy csillapíthatatlan merevedés jött rám (akkoriban amúgy is pont kezdődött ez a korszakom), na és egyik este "a nagylány" egy szó nélkül hanyatt döntött, azt mondta, csukjam be a szemem, és szépen lerendezett :D Akkor kicsit zavarban voltam, de persze nagyon jó volt. Érzelem viszont sose volt köztünk, nyilván egy 19 éves lány nem egy 12 éves fiút akar párjának, ettől függetlenül azért a hormonok dolgoztak ezerrel :) Isteni élmény volt, ha ezt lehet szüzesség-elvételnek nevezni.
10-essel értek egyet amúgy felfogás szempontjából.
De egy valamit nem vettél számításba,és ez mivel még én is szűz vagyok,és már nem annyira fiatal,így felmerült sokszor bennem.Mert ez idáig szép és jó,hogy azzal veszítse el akivel tényleg kölcsönösen egymást szeretik és vonzódnak egymáshoz,de mi van ha ez sosem jön el a srác életébe?Mi van akkor,ha ezzel egy srác életét tudnád megváltoztatni,és másképpen látná ezek után a dolgokat?Mert valóban ha belegondolsz,hogy lehet az a srác soha többet nem tapasztalna meg ilyet,de te megmutathatnád neki,és mondjuk okozhatnál neki is és még magadnak is egy jó estét,amit nem fog elfelejteni?Csak egy picit belegondolva már nem is olyan egyszerű a helyzet,mert valóban lehet hogy akkor életébe először és lehet utoljára is legalább megtudta milyen érzés ez,szóval azért a háttér is fontos.
Nos ezek csak ilyen felmerülő gondolatok voltak tőlem,amin mint írtam én magam is sokat töprengtem.Én is azért vagyok még szűz,mert nem találtam olyan lányt,akivel megérte volna ezt megtenni,és kölcsönösen szerettük volna egymást.Arról már nem beszélve,hogy milyen érzés ez a mai világban,és mik kavarognak bennem,mert ezt naphosszat lehetne írni.
Tényleg rossz érzés lenne,ha valaki csak így szívességből tenné meg,de azért bele kell gondolni a helyzetbe is szerintem,mielőtt bárki bármilyen véleményt alkotna erről.
22/F
hát szép lenne, ha mindenki várna a nagy Ő-re ...
Fene tudja, én nagyrészt olyan társaságokat látok, ahol már 14-15 évesen abszolút aktív szexuális életet élnek, és sokszor igenis "hobbyból", sima szórakozásból, de én meg úgy vagyok ezzel, hogy ha mindkét félnek jó, akkor ugyan miért is ne tennék??? valaki tud ellenérvet? elvégre egy örömszerzés, egy időtöltés, és nem mindenkit neveltek zárdában (még nálunk se egyelőre).
Aztán meg ahol fiatalok vannak egy házibuliban, ott sztem elég hamar elszabadulnak a hormonok (ami persze nem baj, teljesen egészséges jelenség).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!