A szüzesség szörnyű,25-30 éves kor felett pedig már kín is lehet? Igaza van ennek a srácnak, aki így írt egy másik fórumon, hogy a randik nagy része nem vezet eredményre? Mert randi után engem sem keres sohasem egyetlen lány sem. Kivagyok.
2011.04.23 15:12:04Sheldon C.
Én 28 vagyok, szerintem nem vagyok csúnya, és nem vagyok sebhelyes, fogatlan, kopasz. Nem dohányzom, nem iszom. Nem keresek rosszul, saját lakásom is van. Kollégáim és barátaim okosnak és értelmesnek tartanak. Mégsem kellek senkinek. Egy lánnyal max a pusziig jutok, ettől tovább sose. Indokok: Jobbat érdemelsz nálam, túl komoly vagy, túl jó vagy hozzám... :S
Nálam a szüzesség részben kényszer, részben választott. Mikor több hónapnyi chat, sms és egyéb után az első randikon mindennek vége szakad folyton, olyan csalódott leszek, hogy fél-egy évig nincs is kedvem próbálkozni. Az évek meg csak telnek, de én meg egy helyben toporgok.
Tanácsom az itteni hasonló sorsú embereknek: 25 felett már nincsenek csodák, aki teheti lépjen minél hamarabb (hivatásos), mert később egyre kevesebb lehetősége marad.
# 20
Ez mind igaz, csak tudod mennyit er az eletben igazsag? Ha egesz nap sirankozol az nem fog semmit megoldani...
Szomorú ügy,el is szomorodtam.Én is ilyen visszafogottabbnak tűnőknél próbálkoztam volna.Ne vedd fel az ilyeneket,mondjad nekik hogy ebben az esetben jobbat érdemelsz náluk,ami így is van,hass egy kicsit a lelkiismeretükre,aztán leléphetsz.Te hagyd ott az ilyeneket.
Egyszerűen még nem találkoztál a megfelelővel.Menni kell tovább.
Sajnos én is ebben a helyzetben vagyok, és már idősebb is, mint a fenti leírásban említett fiú. Én tudom, hogy miért van ez nálam, nagyrészt azért, mert mindig is félénk és visszahúzódó voltam, és nekem nem is igen volt lehetőségem ismerkedni.
Csak azt nem értem, hogy a nők miért nem tudják ezt elfogadni? Nem egyformák az emberek, ki ilyen, ki pedig olyan! Esélyt sem adnak, hanem felszínesen lerázzák magukról azokat, akik ilyen magamfajták, csak azért, mert tapasztalatlanok, és ilyen személyiségűek! Nem tehetek arról, hogy ilyennek születtem, ha ez valakinek nem tetszik, akkor azzal én nem tudok mit csinálni. Az ilyen magamfajta emberek valószínűleg unalmasak is a nők szemében, legalábbis ezt képzelik róluk. Bár nekem ettől nem is kell tartanom, mert ahogyan utaltam rá, esélyem sincsen lányokkal ismerkedni, mert egyszerűen nem kerülök ilyen helyzetbe. A lányoktól, nőktől nem ezt várná az ember, hanem azt, hogy megértőek, türelmesek legyenek. Ha valaki tényleg meg szeretne ismerni valakit, akkor nem az a döntő szempont, hogy mennyire tapasztalt, hány nővel/férfival volt már. Eszméletlen, hogy milyen világban kell élni, nagyon elkeseredetten olvasom azoknak a sorait, akiknek már velem ellentétben volt sok próbálkozása. A másik meg az, hogy sokan nem képesek azt megérteni, hogy az érzékeny embereket nagyon meg tudja viselni egy-két elutasítás is, és ilyenkor az ilyen embernek szinte élni sincsen kedve egy jó darabig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!