Mit tegyek, ha ilyen butaságot kapott karácsonyra?
Lehet, hogy nem 18+- os a játék se. Láttunk róla képet? Tudjuk legalább a játék nevét? Nem. Annyit tudunk, hogy eléggé kiszínezve hallottunk egy túlféltő szülőtől egy kétes valóságtartalmú sztorit. Egy mai gyerek nem ijed meg egy játéktól, mert akármilyen is, tudja, hogy csak egy pixelhalmaz meg néhány programkód.
A mai 9 évesek már játékokat raknak össze.
Akkor mégis micsoda egy 6 éves? Kamasz? Nem tudom, miért kell szavakon lovagolni, amikor nem ez volt a kérdés.
A kérdező pedig leírta az elején, hogy rajta van a játékon a 18-as karika, nem ő találta ki hozzá a korhatárt. Ha meg úgysem hiszed el, hogy ez a valóság, minek válaszolsz a kérdésre?
Nem tudom, van-e gyereked, de léteznek még emberek, akik igyekeznek normálisan nevelni a gyereküket, és nem 10 évesen véres-lövöldözős játékokat játszatni velük. Nem ettől lesz talpraesett. A hozzád hasonló szülők miatt van az a sok mocskosszájú, beképzelt tini, mert mind azt hiszi, hogy ő már felnőtt, mert mindent szabad nekik.
Nem, nem ettől lesz talpraesett, de baja sem lesz tőle. Felesleges ezt ennyire felfújni, még akkor is, ha nem a mai kamukérdésről van szó. Nem, nem kamasz egy 6-10 éves, egyszerűen csak gyerek. Nem kisgyerek, gyerek.
A kigyerek kategória pedig igenis fontos. Sokszor a részletekben bújik meg a pszichológiai válasz. Az, hogy a kérdező kisgyereknek számol egy kiskamaszt, az azt jelenti, hogy a szemében még kisebb, mint ahány éves valójában.
Mivel a kérdező azt állítja, a játék 18- as karikás, nem tudom, mi a fenének telepítette fel egyáltalán, ha ez így igaz. Viszont valószínűbb, hogy csak önigazolást keresve túlozza el a kérdést, mivel még a játék nevét sem sikerült leírnia. Így aztán nem is ellenőrizhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!