6éves elsős kisfiamnak nem tudom kitalálni mit vegyek karácsonyra. Adnátok egy kis ötletet?
Googleben keress ra 6 eves kortol fiunak , es ott van kartya jatektol kezdvem fejlesztoi, kirako, taviranyitos autok vonat, hangszerek, stb.... biztosan talalsz valami jo erdekesseget aminek a kisfiad nagyon orulne.
Arak sem veszesek!
Nekem is nagy kártyás és sakkos a 6éves fiam, de autózni is imád, Ő hot wheels pályákat kap karácsonyra, meg Scrabble társasjátékot, mert mióta már tud betűket állandóan olvasgatna is. Mamáéktól legót kap még.
És még kérte, hogy a karácsonyi szünetben is mehessen a sakktanár által tartott sakktáborba- 2nap. Az ősziszünetben is volt 2napos tábor, ott is volt. Ide is visszük majd.
Uno/Solo kártya?
Ajánlom a Thinkfun, Smart Games, Popular Playthings játékokat. Ezek egyedül játszható logikai játékok, rengeteg féle van!
Budapesten ajánlom a Magic-box (Újpest), és a Játékforrás (XI. ker.) játékboltokat, szerintem náluk van a legnagyobb választék ezekből a játékokból, és ki is lehet próbálni. De webáruházakban is rákereshetsz ezekre a játékokra.
4. vagyok.
Kérdező, szerintem nem fog tudni vele játszani, nagyon nehéz, nekünk is megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!