Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 6éves elsős kisfiamnak nem...

6éves elsős kisfiamnak nem tudom kitalálni mit vegyek karácsonyra. Adnátok egy kis ötletet?

Figyelt kérdés
Nem autózós fajta,kártyázik,sakkozik és számol egyfolytában.Olyat szeretnék,amivel egyedül is elszórakozik.
2014. dec. 12. 12:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Logiko tábla füzetekkel, Geomag vagy Supermag, Uno kártya, fémépítő, Lego stb.
2014. dec. 12. 12:39
 2/9 anonim ***** válasza:

Googleben keress ra 6 eves kortol fiunak , es ott van kartya jatektol kezdvem fejlesztoi, kirako, taviranyitos autok vonat, hangszerek, stb.... biztosan talalsz valami jo erdekesseget aminek a kisfiad nagyon orulne.

Arak sem veszesek!

2014. dec. 12. 12:40
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem is nagy kártyás és sakkos a 6éves fiam, de autózni is imád, Ő hot wheels pályákat kap karácsonyra, meg Scrabble társasjátékot, mert mióta már tud betűket állandóan olvasgatna is. Mamáéktól legót kap még.

És még kérte, hogy a karácsonyi szünetben is mehessen a sakktanár által tartott sakktáborba- 2nap. Az ősziszünetben is volt 2napos tábor, ott is volt. Ide is visszük majd.

Uno/Solo kártya?

2014. dec. 12. 13:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Kisvakond és a betűk társasjáték, Számolj katicával! társasjáték, Camelot Junior, malom, Jenga.
2014. dec. 12. 18:39
 5/9 anonim ***** válasza:

Ajánlom a Thinkfun, Smart Games, Popular Playthings játékokat. Ezek egyedül játszható logikai játékok, rengeteg féle van!

Budapesten ajánlom a Magic-box (Újpest), és a Játékforrás (XI. ker.) játékboltokat, szerintem náluk van a legnagyobb választék ezekből a játékokból, és ki is lehet próbálni. De webáruházakban is rákereshetsz ezekre a játékokra.

2014. dec. 12. 18:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg, hogy mit szeretne.
2014. dec. 12. 19:30
 7/9 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! Ezt valasztottam: [link]
2014. dec. 14. 20:36
 8/9 anonim ***** válasza:

4. vagyok.

Kérdező, szerintem nem fog tudni vele játszani, nagyon nehéz, nekünk is megvan.

2014. dec. 14. 21:01
 9/9 A kérdező kommentje:
Mar megrendeltem.De tobben is dicsertek,olyanok is,akiknek 6eves a gyerekuk.Legfeljebb jatszik vele par ev mulva,addig meg jo lesz nekunk.
2014. dec. 15. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!