6-7 éves kislány milyen ajándéknak örülne karácsonyra?
Figyelt kérdés
Unokatesóm kislányáról van szó.Nincs tesója szóval nem társast szeretnék.A könyv az már biztos de még szeretnék valamit.Idén kezdte az iskolát.2014. dec. 15. 14:32
1/6 anonim válasza:
Valamilyen kreatív készlet esetleg, a lányok szeretnek kézműveskedni, ékszert készíteni.
2/6 anonim válasza:
Én kislányom 6 éves. Ő ebe a gumikarikákból karkötőt fűzős szettbe van beleszeretve. Ami egyébként mindig sláger, az az üvegmatrica, a festés-rajzolás-batikolás minden mértékben. Barbie, lego friends is -sajnos- megy, nagyon tud neki örülni. Plusz az összes plüss, ami létezik, bejön neki. Már alig fér el az ágyában a sok szőröstől.
3/6 anonim válasza:
Én is azt a gumikarkötő készítőt akartam javasolni (loom bands a neve ha jól tudom). Az én keresztlányom is azt kért.
4/6 anonim válasza:
"Color me mine" szinezheto táska, ezer fele van, a kisebbtol a nagyobbig, tobb árkategóriában, mindenféle mintával, es tele van velük a Tesco, Auchan. Az ekkora lányok nagyon szeretik, mert sajat maguk szinezhetik egyedire. Mar csak azt kell megtudnod hogy melyik mesefilmkaraktert kedveli, es olyat veszel. Az ekkora lányoknál mostanában a Violetta a menő vagy még a monster high, esetleg jegvarazs.
5/6 anonim válasza:
Mert akinek nincs tesója az senkivel se társasozhat?
Épp most rendelek kettő tásast a hatéves egyedüli lányomnak! ALig várom, hogy játssszunk vele!!
Ekkora gyereknél már nagyon meghatázoró az érdeklődés. Van, aki egész nap a számítógép előtt ül(ne), van, aki zenélni szeret, van, aki rajzolni. Van, aki babát kér, van, akinek már dedós a babázás. Mindenképp kérdezd meg a szülőket, hogy milyen vonalon indulj el.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat,hasznosak voltak!
Az utolsonak üzenném,hogy de társasozhat attól hogy nincs testvére van is sok társasa,csak a szülei nem is győznek vele egész nap játszani,persze szoktak alkalmanként...olyat szeretnék amivel le tudja magát kötni.
2014. dec. 17. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!