Valamilyen kreatív készlet esetleg, a lányok szeretnek kézműveskedni, ékszert készíteni.
2014. dec. 15. 14:38
2/6 anonim válasza:
Én kislányom 6 éves. Ő ebe a gumikarikákból karkötőt fűzős szettbe van beleszeretve. Ami egyébként mindig sláger, az az üvegmatrica, a festés-rajzolás-batikolás minden mértékben. Barbie, lego friends is -sajnos- megy, nagyon tud neki örülni. Plusz az összes plüss, ami létezik, bejön neki. Már alig fér el az ágyában a sok szőröstől.
2014. dec. 15. 14:59
3/6 anonim válasza:
Én is azt a gumikarkötő készítőt akartam javasolni (loom bands a neve ha jól tudom). Az én keresztlányom is azt kért.
2014. dec. 15. 16:00
4/6 anonim válasza:
"Color me mine" szinezheto táska, ezer fele van, a kisebbtol a nagyobbig, tobb árkategóriában, mindenféle mintával, es tele van velük a Tesco, Auchan. Az ekkora lányok nagyon szeretik, mert sajat maguk szinezhetik egyedire. Mar csak azt kell megtudnod hogy melyik mesefilmkaraktert kedveli, es olyat veszel. Az ekkora lányoknál mostanában a Violetta a menő vagy még a monster high, esetleg jegvarazs.
2014. dec. 15. 20:32
5/6 anonim válasza:
Mert akinek nincs tesója az senkivel se társasozhat?
Épp most rendelek kettő tásast a hatéves egyedüli lányomnak! ALig várom, hogy játssszunk vele!!
Ekkora gyereknél már nagyon meghatázoró az érdeklődés. Van, aki egész nap a számítógép előtt ül(ne), van, aki zenélni szeret, van, aki rajzolni. Van, aki babát kér, van, akinek már dedós a babázás. Mindenképp kérdezd meg a szülőket, hogy milyen vonalon indulj el.
2014. dec. 17. 09:00
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat,hasznosak voltak!
Az utolsonak üzenném,hogy de társasozhat attól hogy nincs testvére van is sok társasa,csak a szülei nem is győznek vele egész nap játszani,persze szoktak alkalmanként...olyat szeretnék amivel le tudja magát kötni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.