Elhamarkodottan vettem meg a kislányomnak ezt a fa vonat terepasztalt karácsonyra?
Tegnap találtam a Tescoban akciósan ( 4500 Ft), és megvettem előre. Kislányom 3,5 éves.
Később gondolkodtam azon, hogy lehet, ez nagyon fiús, nem is fog vele játszani, meg már nagy is hozzá.
Porfogónak nem szeretném, mert ahhoz drága és sok helyet is foglal.
Régebben a játszóházakban mindig odament az ilyen terepasztalokhoz, tologatta a vonatokat, érdekelte. Persze, akkor még jóval kisebb volt.
Ha van nektek ehhez hasonló, és kislány is van a családban, mennyire játszik vele?
nekem fiam van, de pont ezt szeretném megvenni én is neki :)
neki már van vonat készlete, gyakorlatilag ugyan ilyen, de már kevés neki, sokkal nagyobb pályát szeretne építeni :)
ha meggondolod magad, írj privit... :)
Hasonlónk van, és a lányom is imádja, építi tologatja.
Nem túl fiús. Lesz elég dilije majd a csajos világban ezzel ügyesedik.
(egyedül az illesztő pöckök nem bírják a nagyon de nagyon kemény kiképzést-szándékosan ki akarom vennit:) amúgy a játék szuper)
4500-ért?
nagyon durva.én tavaly 9-ért vettem úgy,hogy 18-ról volt fél árra leárazva
na így verik át a jónépet
Most is féláron volt egy csomó játék, itt eredeti árként 9ezer volt megjelölve.
Manapság már egyáltalán nem tudhatja az ember, hogy mikor csinál jó vételt. Én még ezt a 4500 Ft-ot is sokalltam, na de 18ezer, húúúúú.
Örülök, hogy a lányok így szeretnek vonatozni, remélem majd az enyém is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!