Elhamarkodottan vettem meg a kislányomnak ezt a fa vonat terepasztalt karácsonyra?
Figyelt kérdés
Tegnap találtam a Tescoban akciósan ( 4500 Ft), és megvettem előre. Kislányom 3,5 éves.
Később gondolkodtam azon, hogy lehet, ez nagyon fiús, nem is fog vele játszani, meg már nagy is hozzá.
Porfogónak nem szeretném, mert ahhoz drága és sok helyet is foglal.
Régebben a játszóházakban mindig odament az ilyen terepasztalokhoz, tologatta a vonatokat, érdekelte. Persze, akkor még jóval kisebb volt.
Ha van nektek ehhez hasonló, és kislány is van a családban, mennyire játszik vele?
2013. okt. 13. 11:29
11/11 anonim válasza:
Tavaly lányom is azt kapott,mert előtte oviban nagyon nagy sláger volt,viszont karácsonyra letűnt,nem foglalkoztatja azóta sem.Sebaj,jó lesz öcsinek..Ő is 3,5 volt tavaly.Szerintem egyébként ez uniszex játék,és még kisiskolás is játszik vele ha érdekli,nem ezen múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!