Ezt a "én kicsi pónimat" néztem ki a lányomnak karácsonyra. Szerintetek érdemes most megrendelni? Vagy várjak vele?
2013. nov. 2. 15:49
1/7 anonim válasza:
Ezt te tudod! HA van rá pénzed és tutira ez kell,akkor mindegy mikor rendeled.
2/7 anonim válasza:
Nekünk van ilyen, tök cuki.
Az én gyerekeim bírják az ilyesmi jellegű beszélő állatkákat.
Ez is dumál, meg nyammog, szerintem aranyos és ez igazán jó ár érte.
3/7 anonim válasza:
Szerintem ennyiért érdemes most megvenni. Nem hiszem, hogy lesz olcsóbb. Ha meg tudod venni most akkor ne habozz! Tavaly pl a húgom a kislányának szeretett volna venni Tapsolós Barbiet kutyákkal, azt hiszem 10 e körül lett volna, de megláttam egy üzletben 5 e körül, meg is vettem azonnal, jól tettem!
4/7 anonim válasza:
Ennél olcsóbb már biztos nem lesz,én megvenném ha ezt akarnám.
5/7 anonim válasza:
Vedd meg mert ez nagyon olcsó így! Ma láttam ugyan ezt a Müllerben, és ott 12ezer volt. Kislányomat aki 2 éves alig bírtam elrángatni tőle. :)Nagyon tetszett neki. :)
6/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok. ahogy most nézegettem azt látom, hogy a legtöbb webshopban most ennyibe kerül ez a póni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!