Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nagyon szemtelen voltam?

Nagyon szemtelen voltam?

Figyelt kérdés

A gyerekem másfél éves a keresztapuka jól kereső állással rendelkezik ,állítólag, legalábbis nekem így dicsekedte és mégsem akárhányszor jött látogatóba a gyereknek nem hozott egyszer sem 1 csokit sem.

Én meg facebookon leírtam neki hogy Milán szeretne karácsonyra kapni a keresztapukától egy ágynemű huzatot és küldtem neki néhány linkelt fotót.....

Én úgy gondoltam hogy ha nem akar adni semmit akkor úgy sem ad.

Erre fő még nincs karácsony de már bejelentette hogy estére hozza az ágyneműt....

Most jogos hogy szégyellem magam?

2014. dec. 21. 10:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
18-as: egykor így működött, és ez volt a lényege, de azért te sem gondolod komolyan, hogy manapság is így van. Sokkal bonyolultabb ennél a gyámság kérdése...
2014. dec. 21. 14:57
 22/26 anonim ***** válasza:

Te akartál ágyneműt, vagy a másfél éves kisfiad? :-)

Ti vagytok a szülei, nektek megvenni mindent a gyerkőcnek, nem neki. :-)

2014. dec. 21. 17:03
 23/26 anonim ***** válasza:
Jött este a keresztapa? Mi volt?
2014. dec. 22. 08:05
 24/26 anonim ***** válasza:
Jajj ez nagggyyyyon gáz már ne is haragudj! Hogy jöttél ahhoz h követelőzz? Hu hát az én pofámról biztos égne a bőr rendesen, de hát ilyen eszembe se jutna soha. Az én fiam keresztapja mindig megkérdezi, h mit vegyen, mire van szüksége a gyereknek. Vagy oda adja a pénzt és vegyük meg mert mi jobban tudjuk mi kell. Most pl nem kérdezett semmit, de biztosan ő talált ki valami ajándékot. Üres kézzel sosem jönne. Na de ha mégis, akkor kezdjem el én is összeirni a listát... ??? :D Ultraciki.
2014. dec. 22. 14:46
 25/26 anonim ***** válasza:
Megérkezett az ajándék?
2014. dec. 23. 10:33
 26/26 anonim ***** válasza:
Tök mindegy, ki választotta az ipsét keresztapának, amit műveltél az gáz. a gyereked azóta négy és fél éves mióta írtad a kérdést, sőt meglehet több, azóta miket vetettek meg neki másokkal? :D
2017. máj. 24. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!