Nagyon szemtelen voltam?
A gyerekem másfél éves a keresztapuka jól kereső állással rendelkezik ,állítólag, legalábbis nekem így dicsekedte és mégsem akárhányszor jött látogatóba a gyereknek nem hozott egyszer sem 1 csokit sem.
Én meg facebookon leírtam neki hogy Milán szeretne karácsonyra kapni a keresztapukától egy ágynemű huzatot és küldtem neki néhány linkelt fotót.....
Én úgy gondoltam hogy ha nem akar adni semmit akkor úgy sem ad.
Erre fő még nincs karácsony de már bejelentette hogy estére hozza az ágyneműt....
Most jogos hogy szégyellem magam?
Másfél éves nem hiszem, hogy ki tudja mondani, hogy ágyneműhuzat:)
A viccet félretéve, igen, szemtelenség, lehet csak annyi,h egyedülálló férfiként nem jutott eszébe.
Nekem is kimaradt pár ajándék, miután elvált a keresztapám, kellett neki pár év,mire rájött,h . gondoskodnia kéne ajándékról. De emiatt sosem voltam rá mérges, mert sokszor elvitt magától ide-oda kirándulni nem ünnepnapokon is. Tehát nem azért nem vett ajándékot, mert nem szeret, hanem mert számára az csak egy huszadrangú dolog,ami nem biztos h mindig eszébe jut.
Bátyámmal van közös keresztgyerekünk. Minden ajándékot én veszek meg, és írok neki smst a szülinapokon,h el ne felejtsd felköszönteni a gyereket.
Ettől függetlenül ugyanúgy szereti mint én,sőt, volt,hogy többet fizetett az ajándékba, csak egyszerűen nem jut eszébe és kész, kell még pár év míg megszokja.
Nem én választottam keresztapukának hanem a férjem!
És elismerem nagy bunkóság volt a részemről egyántalán fel is említeni de nem követelőzve írtam neki.
Nohh visszacsinálni nem lehet!
Én csak egy ötletnek vetettem föl , amit ha nem akar akkor nem vesz meg.
Nem erőszak.
Lehet mondani nemet is.
Mit jelent a keresztapaság pontosan?
"Mit jelent a keresztapaság pontosan?"
keresztszülőket azért kérünk fel ha ne adj isten a szülőkkel valami történik akkor a keresztszülők lesznek a gyámjai a gyereknek ergo ők nevelik tovább ebből következik az,hogy a keresztszülőség nem jár egyenes kötelezettséggel,hogy ajándékot vegyen a gyermekednek!
Hát nem így kellett volna, de bizony magától is eszébe juthatott volna valami. Ha nem jutott, mert nem tudja, hogy illik a keresztgyereknek ajándékot venni, azt kicsit másképp kommunikáltam volna felé. Ha hozza, akkor elmondhatod neki, hogy nem úgy gondoltad.
Nekem is van 2 keresztgyerekem, mindig kaptak ajándékot ünnepekre, szülinapra. Szerintem ez a természetes, csak nem mindenki van vele tisztában. :) Vegyél neki valami kedves dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!