Szemtelen voltam hogy kijavítottam? Nem így kellett volna?
Figyelt kérdés
Van egy rokonunk aki kb egy dámának hiszi magát, alig áll szóba velünk. Tegnap találkoztam vele, és nála volt az unokája (1,5 éves) és azt mondta a nő neki, hogy "Köszönj a néninek". Én ezen nagyon meglepődtem, mert azért a "néni" túlzás, és szóvá is tettem, annyit mondtam hogy "Néni? Ezt sem mondták még rám" és mosolyogtam. Erre azt mondta hogy hát hozzá képest igenis néni vagy.
Olyan h*lyén jött ki ez a dolog, mert kb csoda hogy szóba állt velem, én meg lehurrogtam. Dehát 22 éves leszek, tényleg nem vagyok még néni... :)
2011. ápr. 28. 19:21
1/10 anonim válasza:
dehogy voltál szemtelen :D viccesen is fogtad fel. ennyi..:)
2011. ápr. 28. 19:28
2/10 anonim válasza:
Figyu! Én 20 vagyok, de az ovisok már 14 éves koromban CSÓKOLOMot köszöntek. Szerintem ezen ne rágódj! :) Csak megmondtad, ahogy érzed, és igazad is volt! Nem kell téged még nénizni. És, ha ezt Ő sértésnek vette, akkor az csakis az Ő baja! :)
2011. ápr. 28. 19:28
3/10 anonim válasza:
Nem mondtál te ezzel semmi rosszat. Nem kötelező mindennel egyetérteni! Nem voltál egyáltalán szemtelen ezzel. Amúgy egy ilyen kicsi gyereknek egy 15 éves lány is már "néni".:)
2011. ápr. 28. 19:29
4/10 anonim válasza:
Igen neki még néni vagy :) viszont egyáltalán nem voltál goromba, sőt, a helyzethez képest jól vágtad ki magad :) én biztos veled együtt mosolyogtam volna.
2011. ápr. 28. 19:37
5/10 A kérdező kommentje:
Akkor jó ha ezt írjátok, csak utána olyan h*lyén éreztem magam...Amúgy velük volt a kisgyerek anyukája is (36 éves) és ő is annyit mondott, hogy "Néni? Szandi most biztos örül hogy lenénizted anyu" és mosolygott rám, szóval neki is feltűnt hogy azért ez kicsit túlzás volt.
2011. ápr. 28. 19:42
6/10 anonim válasza:
Ja... mondhatta volna h köszönj szépen Szandinak! (ha jól emléxem így hívnak).
2011. ápr. 28. 19:55
7/10 anonim válasza:
Nem voltál szemtelen, de egy kisgyerek még a 14 éveseknek is azt mondja, hogy néni és csókolom. 20 felett pedig még inkább. Ez nem azt jelenti, hogy idős vagy, de hozzá képest "néni" vagy.
2011. ápr. 28. 20:33
8/10 anonim válasza:
Egy kisgyereknek egy 17 éves is néni.
2011. ápr. 28. 21:10
9/10 anonim válasza:
Ő egy féltékeny vén banya. Neked pedig nagyon is igazad volt.
2011. ápr. 28. 21:27
10/10 anonim válasza:
Inkább az az érdekes, hogy 22 évesen még ezen a témán lovagolsz. Én 23 vagyok és kb. 15 éves korom óta úgy köszönnek nekem kisgyerekek, hogy csókolom, meg néninek hívnak. A pici gyerekeknek ezt szokták megtanítani (bár hozzáteszem nekem sem tetszik a megszólítás), de "kit érdekel".
Amúgy akár a te gyereked is lehetne, 20 év korkülönbség van köztetek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!