Mit tegyek, ha befogadtam az unokahugomat hozzám, de úgy viselkedik mintha én laknék nála, szemtelen és cinikus. Nem takarit és rendetlen?
Beszélgess el vele, hogy ez neked nem kötelező, egyelőre te teszel neki szívességet, úgyhogy inkább legyen hálás, mielőtt meggondolod magad.
Mennyi idős a lány, és miért kellett befogadnod?
Gondolom, nem véletlen, hogy otthonról mennie kellett, most kibukik, hogy nem csak az gond, hogy a szülei a szemetek...?
Micsoda meglepetés.
Aki egy olyan problémás kamaszt a nyakába a vesz, akit már a szülei se tudnak elviselni, az nem tudom, miből gondolja, hogy kisangyallá változik egy kéremszépenre.
Így jártál.
Bocs...
Idefigyelj drága "unokahug" !!!
Ha nem viselkedsz normálisan és nem takarítasz legalább magad után akkor MÉSZ VISSZA ANYÁDÉKHOZ.
ÉRTVE VAGYOK???
én ezt csinálnám.
08:23-as... Mekkora bunkó vagy! :D
Csak úgy megsúgom, hogy nem mindenkit küldenek el azért otthonról, mert nem tudják elviselni. Engem is elküldtek, mégis jó embernek tartanak mások. Nem használok ki senkit, ott segítek, ahol tudok...
A kisasszonynak tényleg mondd meg, hogy hol a helye! A fejedre nő! :) Sok sikert! Ha kell fenyegesd, de csinálj rendet még amíg lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!