Hogy kezeljem az unokahúgomat?
Van egy nagyon érzékeny lelkű, meggyötört unokahúgom. 9 éves, és kész pokolban él, Válnak a szülei, az anyja egy idegbajos, kegyetlen, önző, pénzéhes hárpia, aki mindent ráterhel és megbeszél a gyerekekkel (a másik gyerek 5 éves), minden családi, anyagi problémát megbeszél velük még azt is hogy ő most "át megy szerelmeskedni" a nemtom hányas számú szeretőjéhez. A gyerekeket nem neveli, hanem idomítja, saját gondoltjuk sem lehet, felhasználja őket hogy zsarolja a világot (az apát, a nagyszülőket stb...)
A gyerekeknek folyton hazudniuk kell, hogy lenne buktassák az anyjuk kis játszmájait.
Az apjuk meg szarik rá, amit az anya nem győz hangsúlyozni. A lényeg hogy ez az egész nagyon megviseli őket, főleg a 9 évest, és én vagyok a kapaszkodója, nagyon közel áll hozzám. De most elfogok költözni, leérettségiztem és külföldre megyek tanulni, és ezen teljesen kiborult. Hogy én is felnőttem és most elhagyom őt. Na és persze az anyja sem segít, még ragozza is neki ezt.
Nem tudom hogy kellene kezelnem, segítsetek?
Az any vagy az apa a testvéred?
Amelyik a testvéred beszélj vele még is csak a testvéred.
Nem lehet megoldani hogy egy pár évet maradj? Még nem lesz annyira nagy hogy boldoguuljon.
Addig maradj vele,ha viszont nem lehet akkor beszélj a szülökkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!