Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon szemtelen 13 éves...

Nagyon szemtelen 13 éves gyerek vagyok aki meg akar javulni a nyár végére! De hogyan?

Figyelt kérdés

Felvettek a Budapesti Piarista Gimnáziumba, de azt hiszem nem leszek egy jeles diák a magatartásomat tekintve, mert nem ilyen jó közegből kerülök oda!

Normális válaszokat ha lehet, vagy ízléses humort :P :D

2011. máj. 23. 20:46
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem nem vagy te olyan rossz gyerek... (:
2011. máj. 23. 20:48
 2/36 anonim ***** válasza:
23%
vér nem vállik vízzé...
 3/36 anonim ***** válasza:
97%

Lehet,hogy egy nagyon szemtelen 13 éves gyerek vagy aki meg akar javulni a nyár végére,de legalább őszinte:D

Próbáld visszafogni magad.Innentől kezdve minden akarás kérdése:)

4/36 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel màr javitottàl magadon, mert elismerted, de nagyon aranyos vagy.
2011. máj. 23. 20:50
 5/36 anonim ***** válasza:
100%

Most furán fog hangzani: de teljesen rendben vagy, hogy miért? Mert a korod ellenére felismered a "problémát" és változtatni akarsz!

Mert, hát a te korod béli gyerekek, elég rázósak tudnak lenni, na érted...:P

Ez már egy nagy dolog, hogy változni akarsz, és dicséretes.

Pl. ha valami rosszaságot akarsz csinálni, állj meg és gondolkozz el.

Vagy, ha szemtelenkedni akarsz a szüleiddel pl. akkor is képzeletben csapd kupán magad, hogy "hééé hahóóó" :D

Amit most leírtál elmondhatnád a szüleidnek is, biztos vagyok benne, hogy értékelni fogják. legalább is, ha az én gyerekem lennél, értékelném:)

23N

2011. máj. 23. 20:51
 6/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is rendben vagy. A határokon belüli szemtelenséggel nincs baj,én is nagyon szemtelen voltam, de sosem kaptam semmit, mert tudtam hol a határ,de mégis mindenkinek jó kedve lett,ha meglátott :) Még a WC-ben is cigiztem és azzal sem buktam le :D Viszont ezt ne próbáld ki :D
2011. máj. 23. 20:53
 7/36 anonim ***** válasza:
100%

nagyon jó, hogy tudod magadról, elismered hogy szemtelen vagy:)

ha szemtelenségre gondolsz, gyorsan tereld el a figyelmedet:)

segíts sokat otthon, légy kedves, mondj vmi szépet pl. a szüleidnek:)

és ha mindig vmi jót csinálsz, akkor majd tudni fogod mennyire jó érzés másnak örömet szerezni egy kis kedves mondattal is:)

remélem segítettem:)

2011. máj. 23. 20:53
 8/36 anonim ***** válasza:
96%

Sok gyerek azt hiszi, hogy akkor kezd felnőtté válni, ha már lázadozni, szemtelenkedni, és szembeszállni mindenkivel.

De a valóság az, hogy a felnőtté válás az ilyen döntésekkel kezdődik. Belátod a hibáidat, és javulni akarsz.

Sikerülni fog!! :)

2011. máj. 23. 20:55
 9/36 anonim ***** válasza:

már=mer

elírtam, bocsi

2011. máj. 23. 20:56
 10/36 anonim ***** válasza:
63%
A Piarista régen volt elit iskola, ma már tele van renitens hardcore arcokkal, úgyhogy nem hiszem, hogy nagyon kirívó leszel.
2011. máj. 23. 21:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!