Nagyon szemtelen 13 éves gyerek vagyok aki meg akar javulni a nyár végére! De hogyan?
Felvettek a Budapesti Piarista Gimnáziumba, de azt hiszem nem leszek egy jeles diák a magatartásomat tekintve, mert nem ilyen jó közegből kerülök oda!
Normális válaszokat ha lehet, vagy ízléses humort :P :D
Lehet,hogy egy nagyon szemtelen 13 éves gyerek vagy aki meg akar javulni a nyár végére,de legalább őszinte:D
Próbáld visszafogni magad.Innentől kezdve minden akarás kérdése:)
Most furán fog hangzani: de teljesen rendben vagy, hogy miért? Mert a korod ellenére felismered a "problémát" és változtatni akarsz!
Mert, hát a te korod béli gyerekek, elég rázósak tudnak lenni, na érted...:P
Ez már egy nagy dolog, hogy változni akarsz, és dicséretes.
Pl. ha valami rosszaságot akarsz csinálni, állj meg és gondolkozz el.
Vagy, ha szemtelenkedni akarsz a szüleiddel pl. akkor is képzeletben csapd kupán magad, hogy "hééé hahóóó" :D
Amit most leírtál elmondhatnád a szüleidnek is, biztos vagyok benne, hogy értékelni fogják. legalább is, ha az én gyerekem lennél, értékelném:)
23N
nagyon jó, hogy tudod magadról, elismered hogy szemtelen vagy:)
ha szemtelenségre gondolsz, gyorsan tereld el a figyelmedet:)
segíts sokat otthon, légy kedves, mondj vmi szépet pl. a szüleidnek:)
és ha mindig vmi jót csinálsz, akkor majd tudni fogod mennyire jó érzés másnak örömet szerezni egy kis kedves mondattal is:)
remélem segítettem:)
Sok gyerek azt hiszi, hogy akkor kezd felnőtté válni, ha már lázadozni, szemtelenkedni, és szembeszállni mindenkivel.
De a valóság az, hogy a felnőtté válás az ilyen döntésekkel kezdődik. Belátod a hibáidat, és javulni akarsz.
Sikerülni fog!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!