Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon szemtelen 13 éves...

Nagyon szemtelen 13 éves gyerek vagyok aki meg akar javulni a nyár végére! De hogyan?

Figyelt kérdés

Felvettek a Budapesti Piarista Gimnáziumba, de azt hiszem nem leszek egy jeles diák a magatartásomat tekintve, mert nem ilyen jó közegből kerülök oda!

Normális válaszokat ha lehet, vagy ízléses humort :P :D

2011. máj. 23. 20:46
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Aranyos vagy kérdező!:-) Szerintem ha ilyen jól megfogalmaztad a problémád, már könnyebb lesz úrrá lenni rajta. Kis akaraterő. Száj befog, és csak akkor nyit ki ha elszámoltál tízig. Idővel megszokod. Amúgy meg jó a humorod, az meg nem szemtelenség.
2011. máj. 24. 11:36
 22/36 anonim ***** válasza:
90%

Igen, kedves 00:23, persze, úgy...

Köszönjük, hogy itt voltál, de most már legyél kicsit máshol.

2011. máj. 24. 13:22
 23/36 A kérdező kommentje:
a kötöszködő 00.23-mas embernek mondanám hogy tényleg bóknak vettem a kommentjét, de ugyanakkor sértő is egy kissé...
2011. máj. 24. 14:29
 24/36 A kérdező kommentje:

kedves 00.23!

nekem annyit kellene mondania h miért kérdeztem volna ilyet ha nem egy 13 éves gyerek vagyok?

2011. máj. 24. 14:32
 25/36 anonim ***** válasza:

Nehéz dolog egyensúlyt tartani a "megjavulok" és az "önmagam maradok" között. Vedd sorba a tulajdonságaidat. (ez sem könnyű) Írd le egy füzetbe, vagy bárhová egymás alá oszlopba. Írd mellé mindegyiknek, hogy szükséged van-e arra, vagy nem

hogy hozzád tartozik-e, vagy csak úgy másolod valakiről

hogy ideiglenes, kamasz stílus, vagy felnőttként is ilyen akarsz lenni

hogy segít téged, vagy akadályoz

hogy barátokat szerez neked, vagy ellenségeket

Még kitalálhatsz ilyesféle szempontokat. Ezután, vedd számba, hogy melyiket akarod megtartani.

Ezután amit nem akarsz megtartani, agyald ki, hogy MIRE TUDNÁD KICSERÉLNI.

Azért emeltem ki a kicsrélést, (Louisa Hay könyvéből tanultam)mert a kicserélés más, és jobb, mint a megtagadás vagy az elnyomás. Ha elnyomod valamelyik tulajdonságodat, az azért ott lesz a a mélyben. De ha kicseréled pl. a büszkélkedést önbizalomra, akkor egyensúlyba kerülsz.

(Louisa Hay Éld az életed, a könyv középső lapjain lévő fejezet, táblázattal)

Amúgy gratulálok a hozzáállásodhoz, komolyság van benne, ami nem zárja ki sem a humort,sem a gyermeki őszinteséget.

2011. aug. 2. 06:40
 26/36 anonim ***** válasza:

szerintem ha tudod,mi a baj veled,és próbálsz rajta változtatni,már megtetted az első lépést :)

egyébként miért vagy szemtelen?mit csinálsz? mert az biztos hogy én nem vagyok éppen tökéletes gyerek,mert hirtelen haragú vagyok és volt már olyan hogy a suliban egy gyerek odajött és elkezdett a barátaival beszólogatni hogy milyen ronda vagyok,erre megrugdostam .. de nem kaptam semmit mert nem merték elmondani :D

13L

2011. aug. 2. 08:21
 27/36 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy "Nagyon szemtelen" vagy?....Mert ez eddig nem derült ki? Ki és miért mondja rólad?
2011. aug. 2. 10:58
 28/36 anonim ***** válasza:
Ajánlok egy-egy láb és kéztörést maradandó fizikális gyengülést okozó elváltozással. Na ha ez összejön már nem leszel szemtelen, csak kiszolgáltatott.
2011. aug. 2. 12:03
 29/36 anonim ***** válasza:
Amúgy a 13 éves gyerekedet/testvéredet/diákodat akarod megnevelni? Erősen sántít ez a kérdés...
2011. aug. 2. 12:07
 30/36 A kérdező kommentje:

én vagyok az a gyerek... senkit nem akarok megnevelni

te paraszt! már elegem van az ilyen szemetekből akik nem hiszik el hogy egy 13 éves gyerek nem csak pimaszságra képes, úgyhogy takarodj innen!!!

előre is kösz. jah, és a 0821-es lánynak üzenném, hogy csak így tovább :DD

2011. aug. 4. 23:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!