Nagyon szemtelen voltam?
A gyerekem másfél éves a keresztapuka jól kereső állással rendelkezik ,állítólag, legalábbis nekem így dicsekedte és mégsem akárhányszor jött látogatóba a gyereknek nem hozott egyszer sem 1 csokit sem.
Én meg facebookon leírtam neki hogy Milán szeretne karácsonyra kapni a keresztapukától egy ágynemű huzatot és küldtem neki néhány linkelt fotót.....
Én úgy gondoltam hogy ha nem akar adni semmit akkor úgy sem ad.
Erre fő még nincs karácsony de már bejelentette hogy estére hozza az ágyneműt....
Most jogos hogy szégyellem magam?
Így igen,szerintem elég nagy szemtelenség!
Az én lányom 2 éves.A keresztapja felhívott és kérdezte,minek örülne a keresztlánya,vagy mire lenne most szükségünk.Mondtam,hogy semminek,meg van mindene. :)
De hajthatatlan volt,ajándékozni akar.Így mondtam,neki pár apróságot.
De te szinte megmondtad neki,hogy vegye meg!
1. vagyok.
Kérdező, te mit vettél a keresztapának? Most nem árt, ha kirukkolsz ajándékkal:)
Jézusom... ez hogy jutott egyáltalán eszedbe? nagyon gáz.
Máskor nem kell személyes sértésnek venni,ha nem a te gyereked körül forog a világ és nem halmozza el ajándékokkal mindneki aki beteszi hozzátok a lábát .
Most éghet a fejed.
Hát meg is értem, hogy szégyenled magad....szégyelled is!
Ajándékot nem követelünk ki és nem várunk el. Ha kapunk, megköszönjük. Más zsebében nem kotorászunk, h mennyi pénze van, akkor sem, ha ő mondja el. Nem tartozik rád és nincs jogod, h megszabd, mire költi el.
Jól lejárattad magad, ennek híre megy az egész családban és örülhetsz, ha csak a családban.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!