Középfülgyulladás lehet ez már megint?
Kinek a gyereke szenved még ettől? Szerdán voltunk dokinál kontrollon egy antibotikumos kezelés után, és gyógyultnak nyilvánította. De ma (4 nap múlva, vasárnap) megint hőemelkedése van és a fülét fájlalja(már nem hiszem el ,hogy ennyi idő alatt). Mi ez már megint, középfülgyuszi? Lehetséges lenne ez, már megint?
Most kapott antibiotikumot, most megint nem kaphat! (mindenképpen leviszem hétfőn dokihoz) Két napot volt oviban, így visszajött volna a betegség?
Hogy gyógyítsam meg, lehetőleg már antibiotikum nélkül? Van valami ötletetek? Mert másfél hét múlva műtétre kellene vinnem, de csak egészséges lehet. Ki kell venni az orrmanduláját, a fülgyulladások miatt.
Én gyógyszertárban veszem általában örülök ha van,választék semmi.:)Eukaliptuszos pl jó,de a sima,natúr is.Nekünk az orvos azt mondta,fél gyertya elég egy gyereknek egy fülre,úgyh előre bejelölöm a felét-számítsd bele,h nem lehet teljesen az aljáig égetni,-az ölembe fekszik,h függőlegesen álljon a gyertya,amit jól be kell illeszteni a fülbe,és meggyújtom.Az egyik lányomnak már 2 évesen is csináltam mikor fájt a füle,el is aludt közben,ahogy elmúlt a fájás.:)Nem tudom mekkora a kisfiad,nálunk nem volt gond a nyugodt fekvéssel,érzik,h jó,nem ugrálnak.
Remélem,használ nektek is!
(Hozzátenném,h nem hittem benne.Homeopata gyerekorvosunk van,aki mindig próbál a gyógyszereken kívül vmi alternatív gyógymódot ajánlani,ezt is ő mondta,nagy szkeptikusan nekiálltam,és legnagyobb meglepetésemre használt.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!