Miért csinálja ezt a 19hónapos kislányom? Normális dolog, hogy megint cicizni akar?
Nehéz eldönteni, hogy mi a normális és mi nem. Van ismerősöm, aki még 2 év után is szoptatott... Szerintem egy próbát megér, annál is inkább, mert nem fog békénhagyni vele. Csak mond el neki, hogy óvatos legyen, mert a kicsi fogacskáival már sérülést tud okozni neked, valamint azt, hogy anyának már nincs teje. De hallottam már olyat is, hogy a gyerek az anya mellét cumizva szokott elaludni. Ezt azért nem tartom jó ötletnek, mert a női mellnek nem az álombaringatás az elsődleges célja, pláne nem egy nagyobbacska babánál. És ha egyszer rászokik, nem fogod tudni, csak hajhullás árán leszoktatni:))
Én azt tenném, amit fent leírtam neked, és következetesen mondanám neki, hogy már nem tud anya szoptatni, mert nincs teje. Egy próbát megér, azzal még nem szokik rá semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!