Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért csinálja ezt a 19hónapos...

Miért csinálja ezt a 19hónapos kislányom? Normális dolog, hogy megint cicizni akar?

Figyelt kérdés
3hónapos korától nem szoptatom. Nem rajtam múlott mindent megtettem,de ő nem akart szopizni. Mindig sírt,és nem hízott. Mostanában állandóan húzgálja a pólómat,és be akarja kapni a mellem. Én nem merem neki adni,mert félek hogy megharap,meg már semmi értelme.
2011. nov. 2. 19:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Nehéz eldönteni, hogy mi a normális és mi nem. Van ismerősöm, aki még 2 év után is szoptatott... Szerintem egy próbát megér, annál is inkább, mert nem fog békénhagyni vele. Csak mond el neki, hogy óvatos legyen, mert a kicsi fogacskáival már sérülést tud okozni neked, valamint azt, hogy anyának már nincs teje. De hallottam már olyat is, hogy a gyerek az anya mellét cumizva szokott elaludni. Ezt azért nem tartom jó ötletnek, mert a női mellnek nem az álombaringatás az elsődleges célja, pláne nem egy nagyobbacska babánál. És ha egyszer rászokik, nem fogod tudni, csak hajhullás árán leszoktatni:))

Én azt tenném, amit fent leírtam neked, és következetesen mondanám neki, hogy már nem tud anya szoptatni, mert nincs teje. Egy próbát megér, azzal még nem szokik rá semmire.

2011. nov. 2. 19:12
 2/3 anonim ***** válasza:
72%
Lehet,hogy látta valahol. De semmiképpen ne szoptasd! A cicid nem cumi! Tejed úgy sincs,semmi értelme nem lenne.
2011. nov. 2. 19:31
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem akarom szoptatni,mert mellbimbóm az tuti nem maradna,de nem értem miért csinálja?!
2011. nov. 2. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!