19hónapos kislányom fürdés közben beleivott a samponba. Lehet baja tőle?
Figyelt kérdés
Nem tudom mennyit ihatott mert az apja fürdette. Kb fél órája történt. Egy darabig öklendezett, de nem hányt. Adtam neki tejet. Ugye nem lehet baja?2010. nov. 28. 19:50
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem lehet baja. Ha nagyon aggódsz, hívd fel az orvosi ügyeletet, megmondják.
Egyszer kiskoromban én tusfürdőt ittam. Bajom nem lett. Anyukám is tejet adott. Csak rossz volt az íze.
:D
2/3 anonim válasza:
Nem lesz baja. A lányom nagy babafürdető hab evő volt. Alíg bírtam vele.
3/3 anonim válasza:
Az én kislányom nagyon sok tusfürdőt ivott,mi bementünk a kórházba,nem csináltak semmit csak megfigyeltek minket.Mondjuk az én kislányom hányt is 2szer.Figyeld nehogy hánnyon,de szerintem ha sokat ivott volna hányt volna tőle.A klinikán az orvos azt mondta az ilyen kisgyomrok kihánnyák ami nem oda való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!